Tehnički kutak > Tuning skutera

nove gume

<< < (10/16) > >>

seba:

--- Citat: dhorvat - 06 Veljača, 2009, 12:59:49 ---
--- Citat: seba - 06 Veljača, 2009, 12:51:37 ---to je istina sta si rekao za savu,ona bi se trebala svakih 7-8tkm mijenjat.

--- Kraj citata ---

E to je problem. Sava kako god okreneš, nije za mene. Ili pirelli ili ide nazad Michelin Booper kak je i tvornički bilo. Jer tu gumu "imam u krvi" i znam kako se ponaša motor sa njom  :icon_biggrin:

Sava je dobra za jednu sezonu, a ja vozim i po zimi i ona je ko kamen. Ne samo da ne smije biti zavoj nego i ako je cesta malo nagnuta a ravna, hoće me s motora bacit. Užas! Smanjio sam i pritisak u gumama al nisam ništa dobio na stabilnosti

--- Kraj citata ---

kupi si onda tu michelin kad ju najbolje znas :icon_thumright:

dhorvat:

--- Citat: seba - 06 Veljača, 2009, 13:02:22 ---
--- Citat: dhorvat - 06 Veljača, 2009, 12:59:49 ---
--- Citat: seba - 06 Veljača, 2009, 12:51:37 ---to je istina sta si rekao za savu,ona bi se trebala svakih 7-8tkm mijenjat.

--- Kraj citata ---

E to je problem. Sava kako god okreneš, nije za mene. Ili pirelli ili ide nazad Michelin Booper kak je i tvornički bilo. Jer tu gumu "imam u krvi" i znam kako se ponaša motor sa njom  :icon_biggrin:

Sava je dobra za jednu sezonu, a ja vozim i po zimi i ona je ko kamen. Ne samo da ne smije biti zavoj nego i ako je cesta malo nagnuta a ravna, hoće me s motora bacit. Užas! Smanjio sam i pritisak u gumama al nisam ništa dobio na stabilnosti

--- Kraj citata ---

kupi si onda tu michelin kad ju najbolje znas :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

izgleda da tak i bude. Dvoumim se još između te Pirelli i Michelin. Jer i jedna i druga su vrlo slične kaj se tiče ponašanja u vožnji. (zato i jesu i jedna i druga tvornički bile na Aeroxima)  :dontknow:

Losinj:
evo pitanja jednog mozda i glupog :toothy9:

jel na f15 obje gume dimenzije 120/70/12 ili .....

aj ako nije a neko zna kolko je zadnja a kolko prednja nek napise tu jer se nekuzim ,meni na obje ova dimenzija  :laughing9:

gokiSP:
mislim da ne, jedino ako neko prije tebe nije stavo tako ali s tim skuter gubi dosta na ciklistici... ljepo pogledaj sta ti pise na gumi i znat ces...

seba:

--- Citat: gokiSP - 06 Veljača, 2009, 13:55:41 ---mislim da ne, jedino ako neko prije tebe nije stavo tako ali s tim skuter gubi dosta na ciklistici... ljepo pogledaj sta ti pise na gumi i znat ces...

--- Kraj citata ---

ja imam na sr-u oba dvije 130/60/13 :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju