Tehnički kutak > Tuning skutera
NRG VXR 200
Laki:
--- Citat: neer - 11 Siječanj, 2009, 15:17:22 ---
--- Citat: marko209vx - 11 Siječanj, 2009, 14:41:52 ---
--- Citat: exfreerider - 11 Siječanj, 2009, 12:10:30 ---Ja sam za 400€ nabavio kompletnu mašinu od vx-a sa strujom kompom i svim živim i mrtvim šta mi je trebalo za swap
samo tražite i da se naći :frajer:
--- Kraj citata ---
ako cemo o cijenama necu govorit po kakvoj cijeni sam ja uzeo masinu i kakve budale postoje...sta nude i za koliko...pali bi na guzicu da vam recem.
hvala bogu na budalama. :toothy10:
--- Kraj citata ---
ma pricaj mi onaj laki sto mi je prodao masinu hahah zajebavam se..ali baksuza na svakom koraku ima necu imenovat ali stvarno
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
kecbaya:
--- Citat: marko209vx - 11 Siječanj, 2009, 14:39:41 ---
--- Citat: kecbaya - 10 Siječanj, 2009, 17:49:18 ---
--- Citat: marko209vx - 10 Siječanj, 2009, 17:42:04 ---da ja imam nrg ali novi moel ja bi dmah na njega stavio 200 masinu ako ne i 250 ako bi bilo para. kosnice i ovjes obavezno mijenjat
--- Kraj citata ---
sta bi ti od ovjesa radio...
ja bi stavio oversize disk,stavio bi tvrdi amortizer zadnji,vilice narvno od vxr...itd
--- Kraj citata ---
vilice obavezno od vxr-a i treba na ramu zavarit drugi nocac za zadnji amortizer jer kad bi to dvojca sijela masina bi se jebacki savila, a da ne akzem kako seleni trpe pri divljanju po cesti i voznji na zadnjem sa sam i sa dvojcom...
kocnice od vxra obavezno, oversize ti ne treba samo opleteni lajtunzi odmah 30 posto bolje koci...
--- Kraj citata ---
vile naravno...ali di cu zavarit ovaj drugi amortizer...p.s nisam od oni koji divljaju na zadnjem hehe
kecbaya:
halooo....a di bi mora stavit odnosno na sta pripasat drugi amortizer?? black-rox a koje je god bio nrg????jel pase na sve god ili da se nebi prekonta???
marko209vx:
aj reci koji k**ra* da i ja odgovaram kad pisete gluposti totalno nevezane uz temu, jos i filmice nekekve stavljate. :sad3: ali to je posao moderatora...
a di??? pa valjda zavarit nosac na ramu!!
kecbaya:
jel ovdje di sam obojo zutom bojom ili di....i jel moze sa co2 varit ili
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju