Tehnički kutak > Tuning skutera

NRG VXR 200

(1/11) > >>

kecbaya:

ovdje vidite nosace

ne znam jeste li gledali ovaj project na black scooters,ako niste evo pa vidite

http://black-rox.blogspot.com/2007/12/scooter-projects.html

mene zanimaju 3 obicna pitanja

1.kako je pripaso masinu dali je to moguce,oni kazu da su je samo zakacili na kostur nrg bez ikakvog varenja itd....znaci da nosaci pasu...
2.kako su je reg kao 50ccm el blokada ili sta vec
3.ovo ide ko sto đavli...:DDD

giannelli:
odgovor na drugo pitanje je da se ne moze regat, kad scoot ide na rego masina od 50ccm mora opet gore, a moglo bi se homologirat, na sto je potrebno i kocnice stavit dovoljne za 200ccm, izmjerit konacnu brzinu bla bla nisam bas skroz upoznat s tim ali koliko znam da je to malo neisplativo za napravit. :S

ichko:
1. cuo sam tj i ranije se pricalo o ovome da su nosaci isti,znaci plug and play sve pase.
2. najvjerovatnije prije registracije vrace 50ccm masinu jer nevjerujem da ima drugacijeg nacina posto vidim da je registrovan, ne znam moze li ovdje el. blokada...
3. pa ne ide bas nesto  :toothy12:

nesho_SR:
kod nas u CG za reg i to ne bi bio nikakav problem jer se ne mjeri ni krajnja, nit se gleda masina ni nista samo ti na prvi tehnicki pogledaju broj koji je ukucan na ramu motora ili na onoj plocici i to ti je to.. a kad se produzuje reg onda ni ne gledaju nista.. ali kolko sam mogo zakljucit to je kod vas mnogo mnogo strozije.. :happy8:

kecbaya:
ma u nas je novi tehnicki od sad neke kamere su stavili da sve zabiljezava shit....nego sta sam tio rec masina i sve pase znaci plug and play...i da vraca masinu svaki put kad ide na reg....tako mi je reko

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju