Tehnički kutak > Tuning skutera
NRG VXR 200
marko209vx:
--- Citat: kecbaya - 12 Siječanj, 2009, 18:27:56 ---
jel ovdje di sam obojo zutom bojom ili di....i jel moze sa co2 varit ili
--- Kraj citata ---
e sad ja ti tocno neznam kako izgleda ta rama, ali predpostavljam da je na istu shemu ko i druge. onda se napravi od celika nosac. mozes i sa co2 i lucno ali najbolje da ti to poneses kod majstora da uradi kako treba.
180fxr:
Pa u ravnini drugog amortizera... e ja ovo moram rec..... ove tvoje maske na typhu - boze pomozi al stvarno... kaj nezgas ugurat to kak spada??
kecbaya:
--- Citat: 180fxr - 12 Siječanj, 2009, 23:33:45 ---Pa u ravnini drugog amortizera... e ja ovo moram rec..... ove tvoje maske na typhu - boze pomozi al stvarno... kaj nezgas ugurat to kak spada??
--- Kraj citata ---
ma nije nego sam mijenjo svijecicu pa nisam plastiku ovu dobro vratio ma j#bo to sad...znaci u ravnini drugog amortizera da mi napravi nosac...odnosno da odvedem motor u tokara i reknem mu sta da napravi i gotov???
robert:
izaberite šta vam je draže, brisanje teme ili dalje spam!
kecbaya:
--- Citat: robert - 12 Siječanj, 2009, 23:44:27 ---izaberite šta vam je draže, brisanje teme ili dalje spam!
--- Kraj citata ---
od sad ne spamati naljutili smo robuu...sry :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju