Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: SS redizajniran , kopija MSa?  (Posjeta: 6721 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ChRiStIaN

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: Aprilia Leonardo 250
  • Moja Kaciga: SMK Gullwing
  • MojSetup: Polini Hi-Speed control
  • MojSpuh: Serijala
Odg: SS redizajniran , kopija MSa?
« Odgovori #40 : 22 Siječanj, 2009, 19:09:58 »
Jedno off pitanje malo...

sad sam bio na ssu nakon valjda 6 mjeseci sigurno...jel se meni cini il tak ima 10 aktivnih clanova + admini il se varam? Pustoš pusta, svi jebu mater jedni drugima itd...kaj se to dogodilo tam?  :dontknow:

Offline marko209vx

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: runner vx200
  • MojSetup: prodano
  • MojSpuh: na mjestu
« Odgovori #41 : 22 Siječanj, 2009, 20:07:26 »
on gleda drugacije i tu ne mozemo nista

njegovo gledanje kvalitete foruma se mjeri samo po znanju slaganja 4t runnera, oni koji znaju raditi i koji su ulupali 10tkn +

u tom slucaju ss prednjaci, i zato mu je ss zakon  :dontknow:

ne varas se, ja sam do nedavno gustirao i tunirao 4 t motore, ali odustao sam od tuninga...jedna stvar preskupo, drugo  neda mi se stalno ic sa curom na kavu sa crnim noktima...  :-[ ali ja jednostavno gustam kad netko predstavi svoj projekt, kad se svaki dan radi na njim a sve to se poprati slikama, pitanjima, savjetovanjima ssa drugima...kuzis?
uostalom ovo je mlad forum (relativno) i sa vremenom ce i on dobit na kvaliteti...
povlacim se iz rasprave... :)

a ovo za freakove igore varas se....ima dosta freakova ali vecina ali vecini se neda tipkat, jedino kad vide da netko ima ozbiljni problem da se malo razumije i da je zeljan nauciti...
4t

Offline Agil

• moderator mini
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: online, od o
  • Moj Skuter: Kymco Agility 80 + K
  • Moja Kaciga: magemusy
  • MojSetup: 27 000 km Honda-Sundiro na 4T+Agility City 2T Vanilla
  • MojSpuh: magemusy
« Odgovori #42 : 22 Siječanj, 2009, 20:46:02 »

Offline S.F. sf2

• Tržnica : (+1)
  • forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: sf2 lc
  • MojSetup: ne
« Odgovori #43 : 22 Siječanj, 2009, 20:46:36 »
ja mislim da je kopiranje najveci oblik laskanja  :toothy9:

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #44 : 23 Siječanj, 2009, 01:09:55 »
Ja nemam puno nista reci osim da je MS za mene najbolji i ostat ce takav :) kad sam tek registrovo se ovdje nisam  znao ni sta je rolnica ...citajuci i gledajuci ,tudje probleme,pitanja ,odgovore....naucio sam ponesto...naucio toliko da ne moram satalno ici do servisera i slicno...da sve sam sebi mogu kuci uradit bez problema ...naravno raja super ...svi extra,hoce pomoc ...tako da je ovo najbolji forum na kojem sam bio...sto se tice uopcenito foruma....a sto se tice toga da ovaj forum nema neznam strucnjaka i to...grijese pojedini...od pojedini osoba tipa Mr J ,3alfa3 itd sam dosta naucio oko skutera.....tj od njihovog svog tog znanja oko 2t masina ja sam pokupio 10 % i meni dovoljno ...znam skoro sve uradit na skutu,zamjenit,cak i nekom ko nezna nista dati neki savjet rec nevalja ti ono ovo..trebas ovo uradit ovako onako...jer sam tako i ja dobijo savjete i jednostavno covjek uci............daje vise ovakvih foruma kao ovaj npr o drugim stvarima ,recimo,lupam... autima,avionima,robotima,vanzemaljcima nebitno o cemu... i da nakon neznam godinu naucim o tome necemu drugom ovoliko koliko sam ovdje naucio o skuterima.......da npr nakon godinu dana na forumu nekom mi neko dovuce kamion i kaze de mi promjeni lezaje radilice ili slicno i ja to da uradim ,prije toga samo da postavim par sitnih pitanja...pa gdje bi sad bio i sta sve nebi radio hehe.....tako da sve pohvale za MS :)  :icon_thumright:
« Zadnja izmjena: 23 Siječanj, 2009, 01:16:36 Rossi »
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #45 : 23 Siječanj, 2009, 01:18:16 »
Ja nemam puno nista reci osim da je MS za mene najbolji i ostat ce takav :) kad sam tek registrovo se ovdje nisam  znao ni sta je rolnica ...citajuci i gledajuci ,tudje probleme,pitanja ,odgovore....naucio sam ponesto...naucio toliko da ne moram satalno ici do servisera i slicno...da sve sam sebi mogu kuci uradit bez problema ...naravno raja super ...svi extra,hoce pomoc ...tako da je ovo najbolji forum na kojem sam bio...sto se tice uopcenito foruma....a sto se tice toga da ovaj forum nema neznam strucnjaka i to...grijese pojedini...od pojedini osoba tipa Mr J ,3alfa3 itd sam dosta naucio oko skutera.....tj od njihovog svog tog znanja oko 2t masina ja sam pokupio 10 % i meni dovoljno ...znam skoro sve uradit na skutu,zamjenit,cak i nekom ko nezna nista dati neki savjet rec nevalja ti ono ovo..trebas ovo uradit ovako onako...jer sam tako i ja dobijo savjete i jednostavno covjek uci............daje vise ovakvih foruma kao ovaj npr o drugim stvarima ,recimo,lupam... autima,avionima,robotima,vanzemaljcima nebitno o cemu... i da nakon neznam godinu naucim o tome necemu drugom ovoliko koliko sam ovdje naucio o skuterima.......da npr nakon godinu dana na forumu nekom mi neko dovuce kamion i kaze de mi promjeni lezaje radilice ili slicno i ja to da uradim ,prije toga samo da postavim par sitnih pitanja...pa gdje bi sad bio i sta sve nebi radio hehe.....tako da sve pohvale za MS :)  :icon_thumright:
takvu povijest imam i ja :toothy9: , ali uz majstore i ekipu kojima stalno dosadjujem pitanjima rijesio sam skoro pa sve probleme zasada... sve pohvale... prije sam pratio 3-4 foruma, sada sam samo na MS-u aktivan...
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta