Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: SS redizajniran , kopija MSa?  (Posjeta: 6727 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Xciting 400i
  • Moja Kaciga: SMK Hybrid
  • MojSpuh: Yasuni black ed.
Odg: SS redizajniran , kopija MSa?
« Odgovori #20 : 22 Siječanj, 2009, 00:05:43 »
jedan nas vrlo mudar clan je rekao :

Šta reć nego... Zna se ko je najbolji.. Dizajner...  :laughing9:

:zubo:

P.S. ma pusti, imitacija je najviši oblik laskanja, a njima, koliko ja vidin, samo dragi Bog još može pomoć...  :laughing7:

ja sam ga poslusao  :icon_biggrin:
Mi ništa ne obećavamo, i to ispunjavamo!

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #21 : 22 Siječanj, 2009, 00:08:14 »
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #22 : 22 Siječanj, 2009, 00:11:09 »
bas sam sada pogledao, samo je jos trebalo i da textove i slike kopiraju sa ovog portala.... nisu kul... :angry9:
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline White

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: kx 125
  • Moja Kaciga: Suomy exploler
« Odgovori #23 : 22 Siječanj, 2009, 00:11:41 »
Koji jadnici....Mogu oni svi lijepo da  :blowjob1: MS-u nikad nece biti tako dobri kao ovaj forum!  :sign201: :sign113:

Offline White

• maxi forumaš
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: kx 125
  • Moja Kaciga: Suomy exploler
« Odgovori #24 : 22 Siječanj, 2009, 00:13:20 »
bas sam sada pogledao, samo je jos trebalo i da textove i slike kopiraju sa ovog portala.... nisu kul... :angry9:

sa onim Banankom( :sex2:) to ce najvjerojatnije i biti...  :redface:

Offline black-rox

• maxi forumaš
  • Black-Team Live your own rules
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • www.black-scooters.com
  • Mjesto: Grobnik
  • Moj Skuter: Black-Team garage
  • Moja Kaciga: Shark,Oneal
  • MojSetup: E da je samo kit =)
  • MojSpuh: Yasuni
« Odgovori #25 : 22 Siječanj, 2009, 00:18:38 »
U idem i ja sad na brzinu iskopirat ms čak ću i sve šta piše isto staviti gore xD

Offline NeoDJW

• Tržnica : (+2)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: Djakovo
« Odgovori #26 : 22 Siječanj, 2009, 00:29:11 »
Ajde ne kenjajte po ss-u , na njemu sam odrasto j****u...... ss majka !
Never gave a shit, never gave a fuck.

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Aj si nemoj zamislit... Nisi? OK!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: JEDE gorivo
  • MojSetup: VRAG U MOTORU
  • MojSpuh: golly k....
« Odgovori #27 : 22 Siječanj, 2009, 00:40:56 »
trkeljate bzvz 

ssovci (clanovi foruma) nemaju ama bas nikave veze s izgledom portala

coki kao vlasnik ss-a sigurno nije kopirao ms, vidim tamo neka dizajnerska kuca endora pravila stranicu, pa se njoj obatite  :icon_tongue:

It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...

Offline Pupo

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG/Pž
  • Moj Skuter: Area 51
« Odgovori #28 : 22 Siječanj, 2009, 00:56:41 »
SS je sličan MS portalu ali i dalje ima bolje tekstove, u biti tamo je prvi na redu portal pa onda forum iako je i forum prvi takve vrste kod nas i većina nas je tamo odrasla. Dok je na MS-u veća pažnja posvećena forumu a tekstovi na stranici su iza foruma po sadržaju. Ipak portal SS ima određenu reputaciju (govorim portal, ne forum) Barem stječem takav dojam.

I da su kopirali dizajn, to se treba žaliti firmi koja je to radila kao što igor.sb kaže a ne prozivat nekoga sa SS-a a pogotovo ne forumaše.
Iako mi nije jasno zašto su odustali od prepoznatljive plave boje.

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • maxi forumaš
« Odgovori #29 : 22 Siječanj, 2009, 01:16:59 »
zna se tko je vlasnik i tko odlucuje o svemu pa tako i dizajnu..
na MSu da ne znam tko da radi novi dizajn , ili bilo sta drugo, morali bi mene pitat kako i sta..  :glasses9:

PS
e sad, u kojem smjeru ide SS, to je njihova stvar, cokijev problem, njegova procjena..
sto se tice SSa , stvarno nemam nista protiv njih, to su dva razilicita portala i foruma iako se bave istom tematikom, i da se mene pita, oni su u biti jako prepoznatljivi sa svojom plavom, tj. svjetlo plavom bojom, necu ulaziti u strukturu, i efekte, ali da se mene pitalo, zadrzao bi makar tu prepoznatljivu boju na njihovom mjestu..
..ovako, kad se pogleda sad MS pa SS , stvar je ipak malo da tako kazem "glupa" , i to ne za MS koliko za SS  :dontknow:

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • maxi forumaš
« Odgovori #30 : 22 Siječanj, 2009, 01:25:23 »
SS je sličan MS portalu ali i dalje ima bolje tekstove, u biti tamo je prvi na redu portal pa onda forum iako je i forum prvi takve vrste kod nas i većina nas je tamo odrasla. Dok je na MS-u veća pažnja posvećena forumu a tekstovi na stranici su iza foruma po sadržaju. Ipak portal SS ima određenu reputaciju (govorim portal, ne forum) Barem stječem takav dojam.

I da su kopirali dizajn, to se treba žaliti firmi koja je to radila kao što igor.sb kaže a ne prozivat nekoga sa SS-a a pogotovo ne forumaše.

kao sto rekoh, dva razlicita portala, dva razlicita foruma, ako gledamo sadrzaj
iako se varas, MS portal statisticki gledano je puno citaniji od MS foruma, od 600 do 1300 unique usera (prosjek na nivou zadnje godine je preko 800 unique usera) dnevno ucita preko 5000 stranica :frajer: , i trend rasta je i dalje veliki  :happy6:

a nije nikakva tajna ni da je MS citaniji od SSa , to su statistike.. najpoznatija je www.alexa.com , ali ima i drugih pa pogledaj  :icon_thumright:

ali to ni nije tema, ne zelim previse o tome, to je nebitno..
samo sam primjetio taj redizajn SSa i htjeo vidjeti tudje misljenje o tom potezu, nisam htjeo usporedjivati SS s MSom niti ulaziti u to tko je "bolji" i "zasto"  :redface:

« Zadnja izmjena: 22 Siječanj, 2009, 01:29:49 eladio »

Offline Biker(ss)

• maxi forumaš
  • Live to ride, ride to live.
  • Mjesto: Sisak
  • Moj Skuter: SF2 , GSXR 1000 k5
  • Moja Kaciga: HJC IS-17
  • MojSpuh: Yoshimura
« Odgovori #31 : 22 Siječanj, 2009, 14:23:59 »
a sve se to zamjenilo jer sam ja predložio  8)
———-/´¯/)——--(\¯`\
———/—//———--\\ —\
——--/—//————-\\- -\
—-/´¯/—/´¯\———/¯`\—\¯`\ -/-/--/—/—/-|_—-_|-\---\—\—\  (-(—(—(—/-)--)--(--(-\—)—)— ) -\————\/--/— \—\/————/ --\———— /—— -\-————/ —\-———-(———-)———- / —-\———-\——---/——-- /   :D

Offline NeoDJW

• Tržnica : (+2)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: Djakovo
« Odgovori #32 : 22 Siječanj, 2009, 14:30:26 »
a sve se to zamjenilo jer sam ja predložio  8)

nothing without you
Never gave a shit, never gave a fuck.

Offline Biker(ss)

• maxi forumaš
  • Live to ride, ride to live.
  • Mjesto: Sisak
  • Moj Skuter: SF2 , GSXR 1000 k5
  • Moja Kaciga: HJC IS-17
  • MojSpuh: Yoshimura
« Odgovori #33 : 22 Siječanj, 2009, 15:18:33 »
baš  :icon_scratch:
———-/´¯/)——--(\¯`\
———/—//———--\\ —\
——--/—//————-\\- -\
—-/´¯/—/´¯\———/¯`\—\¯`\ -/-/--/—/—/-|_—-_|-\---\—\—\  (-(—(—(—/-)--)--(--(-\—)—)— ) -\————\/--/— \—\/————/ --\———— /—— -\-————/ —\-———-(———-)———- / —-\———-\——---/——-- /   :D

Offline marko209vx

• forumski skuteraš
  • Moj Skuter: runner vx200
  • MojSetup: prodano
  • MojSpuh: na mjestu
« Odgovori #34 : 22 Siječanj, 2009, 15:45:31 »

iako se varas, MS portal statisticki gledano je puno citaniji od MS foruma, od 600 do 1300 unique usera (prosjek na nivou zadnje godine je preko 800 unique usera) dnevno ucita preko 5000 stranica :frajer: , i trend rasta je i dalje veliki  :happy6:

a nije nikakva tajna ni da je MS citaniji od SSa , to su statistike.. najpoznatija je www.alexa.com , ali ima i drugih pa pogledaj  :icon_thumright:

samo sam primjetio taj redizajn SSa i htjeo vidjeti tudje misljenje o tom potezu, nisam htjeo usporedjivati SS s MSom niti ulaziti u to tko je "bolji" i "zasto"  :redface:

jebes formu i statistiku kad nema kvalitete...
ovom forumu fale strucnjaci i freakovi koji mgu pomoc ljudima, a ne ja postavim pitanje tipa debljima karike na polini 209 a meni odgovara neki lik sa nickom kymco (govorim bzvz) i kaze da potrazim na googleu i pise kako jedan lik ima kit i da motor je jeben... U tome je bit!
4t

Offline dino_sk

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • 099 /672-1765
  • Mjesto: Petrinja
« Odgovori #35 : 22 Siječanj, 2009, 16:06:01 »

jebes formu i statistiku kad nema kvalitete...
ovom forumu fale strucnjaci i freakovi koji mgu pomoc ljudima, a ne ja postavim pitanje tipa debljima karike na polini 209 a meni odgovara neki lik sa nickom kymco (govorim bzvz) i kaze da potrazim na googleu i pise kako jedan lik ima kit i da motor je jeben... U tome je bit!
zato je SS i poceo tonuti jer vise nema strucnjaka ko nekad  :glasses9:

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • maxi forumaš
« Odgovori #36 : 22 Siječanj, 2009, 16:07:21 »
tko fali? fali jedino 4t freakova (na ssu su 4, od toga je 1 aktivan) i to jedina razlika u kvaliteti i znanju ovog foruma i ss-a

fali i chupsy za ditece i ostale 2t motorice

big bore 2t freakova nijednog nema, jurca tu i tamo se pojavi, narx i igx koji su nesto vrijedili, vise nisu clanovi ssa

« Zadnja izmjena: 22 Siječanj, 2009, 16:10:12 igor.sb »

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • maxi forumaš
« Odgovori #37 : 22 Siječanj, 2009, 16:11:09 »
slazem se s igorom.sb

ali da nesto nadodam
tebi je u tome bit, 100 ljudi 100 cudi, 100 zena 200  :cice:
meni bi na takvom forumu/portalu bilo dosadno, dolazio bi samo ako na googleu ne mogu naci info koji zelim  :dontknow:
svojevremeno se sjecam SSa , dok se nisam ni mogao regat , i to kao netko koji vozi vespu i voli putovati i druziti se, i pitam sam sebe , sta mene tu uopce interesira.. ..sad recimo, imam 30+ godina, vozim vece skutere, sarafit mi se nikako neda, sta samnom, neznam da li me kuzis?
ja sam nize bice ako nemam crno pod noktom?  :toothy11:
..a sto se tice tehnike, sjecam se SSa , recimo jedna paralela tehnickom savjetovanju na SSu je kad netko pita koji kit za Kymco, na SSu dobijes odgovor baci to smece i kupi runnera  :icon_biggrin: (takvih odgovora i spama svugdje ima, vjerovatno i tu  :angry7: ovisi o moderatorima koliko stignu cistit)

:icon_biggrin:

ali opet sam skrenuo s teme.. sorry  :redface:
o tome kako bi trebao izgledati MS, budemo nastavili na nekom drugom mjestu, slobodno otvori topic..
ovo je topic o dizajnu  :glasses9:

..mene vise interesira , sta ti mislis, pustimo postrani sadrzaj i ostalo, pricam samo o novom vizualnom identitetu SSa? to pitanje ide i ostale ? Evo bas me interesira sta misli NeoDJW  , bikerSS i tako neki  :toothy11:

PS
..jos sam poceo spamat vlastitu temu  :icon_biggrin:
« Zadnja izmjena: 22 Siječanj, 2009, 16:19:51 eladio »

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • maxi forumaš
« Odgovori #38 : 22 Siječanj, 2009, 16:17:34 »
on gleda drugacije i tu ne mozemo nista

njegovo gledanje kvalitete foruma se mjeri samo po znanju slaganja 4t runnera, oni koji znaju raditi i koji su ulupali 10tkn +

u tom slucaju ss prednjaci, i zato mu je ss zakon  :dontknow:

Offline RimSo

• maxi forumaš
  • ako me trazis onda me trazi na cesti
    • THEBOXHOSTING
  • Mjesto: Doha - Qatar
  • Moj Skuter: Quadro 350D
« Odgovori #39 : 22 Siječanj, 2009, 17:08:49 »
Nego @Eladio imaš li ti copyright na dizajen MS site-a...?

Bum ga imal..ok..da kasnije ne bi prozvali da si ti kopirao njih jer to inače često ide tako...hebeno skroz..