Tehnički kutak > Tuning skutera
Variomat Hebo Next Genration minarelli - info
SlowRider:
--- Citat: Pupo - 01 Svibanj, 2010, 23:25:57 ---gumy je prodavao heba, znači da netko sigurno ima, samo neće da se javi :(
--- Kraj citata ---
taj me ne zanima jer je bio za piaggio, ali to pitam samo onako da vidim je li doslo do kakvog pomaka u broju jedinki na minarelliju ;D
bacio sam sidro (nemojte misliti da sam ubacio nekome u paket) i ostajem na TOPu :headbang:
Josip:
--- Citat: SlowRider - 02 Svibanj, 2010, 00:59:31 ---taj me ne zanima jer je bio za piaggio, ali to pitam samo onako da vidim je li doslo do kakvog pomaka u broju jedinki na minarelliju ;D
bacio sam sidro (nemojte misliti da sam ubacio nekome u paket) i ostajem na TOPu :headbang:
--- Kraj citata ---
Po stranim forumi kazu da je za minu :icon_thumright: taj hebo, kao best buy :dontknow:
SlowRider:
--- Citat: Josip - 03 Svibanj, 2010, 16:53:55 ---Po stranim forumi kazu da je za minu :icon_thumright: taj hebo, kao best buy :dontknow:
--- Kraj citata ---
ma cudni su mi ti strani forumi, u svakoj drzavi je neki drugi No.1 :dontknow: i jos k tome, treba naci vlasika koji zna iskoristiti potencijal na pravi nacin
Ive_MHR:
ja sam puko izgleda, al koja je razlika izmedu multivara i multivara 2000 ??? ne kuzim vise k, uzo sam multivar i jos se pajo cudi da kako su dobro obradeni kanali :toothy12:
tomof10:
za piagio postoji multivar (al to je za starije modele mislim da ga vise nema uzet) i multivar 2000 on je isti ko mhr Or za minarell,i na forumu se sluze nazivom multivar za variomat koji je na minarellli masini i on koristi rolice 16x13 i vecina ga imaju na motoru znaci ti vjerovatno imas multivar 2000 jer vidim da vozis runnera (on je samo za piagio) i koristi rolice 19x15,5 poslikaj ga da ti tocno mogu rec koji je to model u tebe?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju