I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
poćetnik-dal mi možeš reć koliko koštaju ti malossi ležajevi i gdje ih ima za nabavit ?
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
radilicu sam platio 1609kn jako puno al je kvaliteta isto tako visoke razine... punjene polutke busena klipnjaca itd... lezaji malossijevi mislim da su 150 kn i nije istina da malossi nema svoje lezaje
Citat: Početnik - 06 Siječanj, 2009, 21:09:06radilicu sam platio 1609kn jako puno al je kvaliteta isto tako visoke razine... punjene polutke busena klipnjaca itd... lezaji malossijevi mislim da su 150 kn i nije istina da malossi nema svoje lezaje malossi pakira pod svoje skf lezaje
Citat: Drnda-1 - 06 Siječanj, 2009, 21:51:50Citat: Početnik - 06 Siječanj, 2009, 21:09:06radilicu sam platio 1609kn jako puno al je kvaliteta isto tako visoke razine... punjene polutke busena klipnjaca itd... lezaji malossijevi mislim da su 150 kn i nije istina da malossi nema svoje lezaje malossi pakira pod svoje skf lezaje Tako je.Jedino sto MHR lezajeve preradjuje tako da im skinu 2mm bocnog dijela zbog boljeg podmazivanja, a ti lageri se onda moraju naopacke stavljati
ležaje i semeringe možeš u rijeci kupit,imaš skf ducan na školjiću!
Citat: Lule_50 - 06 Siječanj, 2009, 22:11:34ležaje i semeringe možeš u rijeci kupit,imaš skf ducan na školjiću! koliko dodje komplet za radilicu a imaju li i sa semerinzima
da je sve kako ti kazes ne bi malossi bio uopce popularan nego oni koji ga original rade