Tehnički kutak > Tuning skutera
Najbolji sportski auspuh za serijalu skutera od 50 kubika
Drnda:
--- Citat: aprilija top - 04 Siječanj, 2009, 14:10:51 ---gle deca mozete vi metnut roosta na serijalu i to ce radit al kad su ljudi glupi i nekuze da slabiji kitevi ili serijala rade na moment a jaci na vrtnju i iz vrtnje dobivaju moment
--- Kraj citata ---
a znam ja to, ali nemam seriski spuh, a i sa ovim radi ok, neka on krace traje ali ide kao sf2 sa kitom... a vec sam presao 5 t km sa njim znaci moze se ... a nema se para za kit iako bi ga upario sa s6 racingom...
aprilija top:
svakom radi al kad ces izvadit serijalu moci ces ju hitit imo sam 3 shota,narda i razvalit ce ti serijalu trga ju to vozi vrti se al ok ak je tebi dobro i mni je a i brijem da ti imas aluminijski ser cil tak da to ide li la
Drnda:
--- Citat: aprilija top - 04 Siječanj, 2009, 14:18:51 ---svakom radi al kad ces izvadit serijalu moci ces ju hitit imo sam 3 shota,narda i razvalit ce ti serijalu trga ju to vozi vrti se al ok ak je tebi dobro i mni je a i brijem da ti imas aluminijski ser cil tak da to ide li la
--- Kraj citata ---
da alu je cyl, i trenutno je blokirana struja oko 8500-9000 okretaja, ali cekam odblokani cdi pa valjda ce do ljeta trajati... trebao bi na ljeto skupiti love za kit
Po?etnik:
kao prvo ja ti ne preporucujem peugeota ... uzmi motor sa piaggio masinom... mhr replica-1700kn pokazo se oke, dobar zvuk itd itd ...
Ceki21:
Za Piaggio/Gilera agregat definitivno je to standardni auspuh SC08
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju