Tehnički kutak > Tuning skutera
Najbolji sportski auspuh za serijalu skutera od 50 kubika
Sivi_Sokol:
SR 50 R neću uzeti zato jer ih ima ko pljeve, Runnera isto tako. SF 2 ću uzeti ako se ne proda prije nego ga bum išal kupiti. SF 3 neću uzimati jer mi se ne sviđa. Ako ne bude SF 2 uzimam Aeroxa.
mhr-team:
--- Citat: gokiSP - 04 Siječanj, 2009, 13:51:40 ---nardo na serijalu?
--- Kraj citata ---
da, nardo na peugeotu i pia/mina nije isti, tj. dosta je slabiji... uz male prerade se super uklopi...
PROOF:
--- Citat: Sivi_Sokol - 04 Siječanj, 2009, 14:01:07 ---SR 50 R neću uzeti zato jer ih ima ko pljeve, Runnera isto tako. SF 2 ću uzeti ako se ne proda prije nego ga bum išal kupiti. SF 3 neću uzimati jer mi se ne sviđa. Ako ne bude SF 2 uzimam Aeroxa.
--- Kraj citata ---
bolje sr ili runner koji svi imajju nego sf(bar sto se mene tice) nemoje se sad vi vlasnici sf-a ljutit na mene.....
rade malo sredis style sr ili runner i vec je drugaciji :)
Drnda:
--- Citat: mhr-team - 04 Siječanj, 2009, 14:03:35 ---
--- Citat: gokiSP - 04 Siječanj, 2009, 13:51:40 ---nardo na serijalu?
--- Kraj citata ---
da, nardo na peugeotu i pia/mina nije isti, tj. dosta je slabiji... uz male prerade se super uklopi...
--- Kraj citata ---
da nardo na sf2, a u mene je mina nardo na sf2 na serijali :toothy10: :toothy10:
aprilija top:
gle deca mozete vi metnut roosta na serijalu i to ce radit al kad su ljudi glupi i nekuze da slabiji kitevi ili serijala rade na moment a jaci na vrtnju i iz vrtnje dobivaju moment
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju