Tehnički kutak > Tuning skutera

Najbolji sportski auspuh za serijalu skutera od 50 kubika

<< < (5/38) > >>

giannelli:

--- Citat: gokiSP - 04 Siječanj, 2009, 13:26:18 ---ja sam bio najzadovoljniji sa mhr replicom na seriali...

--- Kraj citata ---
moj je sr isao sa rrom bolje nego runner sa mhr replicom i variomatom, vjerujem da se vise od mene razumijes u scooteve i to, al sta nije mhr replica i stage6 pro replica za kit a ne za serijalu? ja koliko sam cuo svi su se zalili na stage6 da prevrtava na serijali. :S

--- Citat: Ceki21 - 04 Siječanj, 2009, 14:53:20 ---Za Piaggio/Gilera agregat definitivno je to standardni auspuh SC08

--- Kraj citata ---
istina, ja sam imao dvija nula osmice, na 5,0 valjcicima i serijskim oprugicama i to, i motor je odlicno isao, i sad na kitu je imam dok mi ne dode stage6, i ljepo ide, no bas mi danas puko. :S

ja sam glasao za yasuni z, mozda je medu skupljima od ponudenih ali koliko sma cuo kad se ljepo ustela odlicno ide, zvuk predobar.

SlowRider:

--- Citat: gianelli - 04 Siječanj, 2009, 16:14:03 ---ja sam glasao za yasuni z, mozda je medu skupljima od ponudenih ali koliko sma cuo kad se ljepo ustela odlicno ide, zvuk predobar.

--- Kraj citata ---

Yasuni Z alu je samo par € skuplji od ZX-a, a kromirani ZX je skuplji. Radje bi izabrao kvalitetu i perfomanse koje nudi Z nego kromirani ZX.  :frajer:

gokiSP:

--- Citat: gianelli - 04 Siječanj, 2009, 16:14:03 ---
--- Citat: gokiSP - 04 Siječanj, 2009, 13:26:18 ---ja sam bio najzadovoljniji sa mhr replicom na seriali...

--- Kraj citata ---
moj je sr isao sa rrom bolje nego runner sa mhr replicom i variomatom, vjerujem da se vise od mene razumijes u scooteve i to, al sta nije mhr replica i stage6 pro replica za kit a ne za serijalu? ja koliko sam cuo svi su se zalili na stage6 da prevrtava na serijali. :S

--- Citat: Ceki21 - 04 Siječanj, 2009, 14:53:20 ---Za Piaggio/Gilera agregat definitivno je to standardni auspuh SC08

--- Kraj citata ---
istina, ja sam imao dvija nula osmice, na 5,0 valjcicima i serijskim oprugicama i to, i motor je odlicno isao, i sad na kitu je imam dok mi ne dode stage6, i ljepo ide, no bas mi danas puko. :S

ja sam glasao za yasuni z, mozda je medu skupljima od ponudenih ali koliko sma cuo kad se ljepo ustela odlicno ide, zvuk predobar.

--- Kraj citata ---

mhr replica je eventualno za neki base kit ali je isto tako dobra na serijali i da se ljepo skut postelat s njom... a za s6 neznam nisam imao iskustva s njim...

sfx:
imao sam na serijali arrow,rr, i nardo, sa nardom je radio super, puno bolje nego sa rr ili arrowom i to dosta dugo, sa malossi cdi-em bez limitatora znači, nikad nikakvih problema

gokiSP:
i ja sam imao arrow titanium na serijali ali je mhr replica bolje radila na serijali...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju