Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
bananko
PitBull Aerox:
meni je najgore npr u skuter projektima.... covjek predstavi dio svog rada... nakon toga 50 odgovora bravo,super,svaka cast, extra, svidja mi se, cool... onda stavi jos neku preinaku, onda opet slijedi 50 odgovora bravo,super,svaka cast, ja bi to ovako, dobro je, nije lose... nakon toga covjek stavi 3. preinaku, opet 50 odgovora bravo super extra..... i tako tema ima 40 stranica i tko god vidi taj broj nece je ni otvoriti... :sad3:
SlowRider:
--- Citat: PitBull Aerox - 04 Siječanj, 2009, 13:30:28 ---meni je najgore npr u skuter projektima.... covjek predstavi dio svog rada... nakon toga 50 odgovora bravo,super,svaka cast, extra, svidja mi se, cool... onda stavi jos neku preinaku, onda opet slijedi 50 odgovora bravo,super,svaka cast, ja bi to ovako, dobro je, nije lose... nakon toga covjek stavi 3. preinaku, opet 50 odgovora bravo super extra..... i tako tema ima 40 stranica i tko god vidi taj broj nece je ni otvoriti... :sad3:
--- Kraj citata ---
Mislim da postoji rjesenje za to. Autor teme bi trebao sve novosti ubacivati u 1. post.
pitaNS:
--- Citat: SlowRider - 04 Siječanj, 2009, 13:34:10 ---Mislim da postoji rjesenje za to. Autor teme bi trebao sve novosti ubacivati u 1. post.
--- Kraj citata ---
Odlična ideja, tako da onog koga interesuje nečiji project vidi sve na 1. strani projecta! ! ! Ja sam za tu akciju, da svi srede svoje projecte ovako! ! ! :icon_thumright: :icon_thumright:
robert:
mislim da neće biti lako u mom projektu sve strpati u jedan post na prvoj stranici!
prerada, styling i ostalo bi bilo fakat previše, a sad je i kasno za neke popravke mog projekta tu na forumu
pitaNS:
ma moglo bi se robi, pa ako ne stane na jednu stranicu nek stane na 2....Samo ne znam onda jel bi to loše izgledalo? i šta sa onim komentarima posle, stoje tako u prazno bez slika....? ? ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju