Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

bananko

<< < (5/25) > >>

robert:

--- Citat: pitaNS - 04 Siječanj, 2009, 15:05:22 ---ma moglo bi se robi, pa ako ne stane na jednu stranicu nek stane na 2....Samo ne znam onda jel bi to loše izgledalo? i šta sa onim komentarima posle, stoje tako u prazno bez slika....? ? ?

--- Kraj citata ---
upravo zato i kažem da je nemoguće! ako naprimjer prebacim post kako mi je izgorio klip na prvu stranicu onda ovi komentari bi bili nekako bezveze!
za mene luna-projekt i onako nije još ni blizu kraju tako da i tema ostaje kakva je!

SlowRider:

--- Citat: robert - 04 Siječanj, 2009, 15:10:02 ---
--- Citat: pitaNS - 04 Siječanj, 2009, 15:05:22 ---ma moglo bi se robi, pa ako ne stane na jednu stranicu nek stane na 2....Samo ne znam onda jel bi to loše izgledalo? i šta sa onim komentarima posle, stoje tako u prazno bez slika....? ? ?

--- Kraj citata ---
upravo zato i kažem da je nemoguće! ako naprimjer prebacim post kako mi je izgorio klip na prvu stranicu onda ovi komentari bi bili nekako bezveze!
za mene luna-projekt i onako nije još ni blizu kraju tako da i tema ostaje kakva je!

--- Kraj citata ---

Onda ostavi sve kako jest, ali ipak ubaci slike u 1. post nesto kao "kratak sadrzaj".  :dontknow:

gokiSP:
ne, sve ostavis kako je, ali kako si sta radio kopiras u prvi-drugi post sa datumom...

robert:
probat ću kad budem imao malo vremena!

Nyzvo:
pa nemoze se sve u jedan post jer ne stane tolko znakova

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju