Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

bananko

<< < (3/25) > >>

igor.sb:

:sign7:

sad mi je sve jasno  :frajer:

btw...robi jel i ovo opet spam u tvojoj temi

Dirk23:

--- Citat: robert - 04 Siječanj, 2009, 01:32:00 ---kad će se početi djeliti bananko na ovom forumu?
jest da je ovdje klima liberalna i ekipa uvjek za šalu ali u zadnje vrjeme nema ni jedne jedine teme u tehničkim pitanjima a da nije zasrana spamom!
meni je fakat dosadilo, jer puno stvari neznam i želim pitati a nemogu jer sam 100% siguran da će doći neki komentar koji nema ama baš ništa sa otvorenom temom!
moja ideja je:
spam u tehnici - opomena
opet spam u tehnici - zadnja opomena
opet spam - 5 dana bananko
pa ako se opet ponovi - game over i sretan put

isto tako u oglasima za nepoštivanje pravila(cjene, slike itd...) i spam!

--- Kraj citata ---

Da, slazem se, u tehnici i trznici, mislim da nebi trebalo biti spama, ima hvala bogu tema za svasta, di se moze spamat, do mile volje, i bas tako, najprije opomenut, pa ako se stvarno bude ponavljalo, ban, jer barem u te 2 dve teme, mislim da se moze suzdrzat, i to sta je neko spomenuo, kada ides trazit, najprije moras proci 5 str, spama, da bis dosao do nekoga odgovora, sta mi se ne cini bas ok. I ja sam za zajebanciju, uvijek, ali jebiga, u te 2, ma da su i 4 teme, mislim da se svako moze suzdrzat!

A ovo za slike u oglasima, ajde, mislim da ne treba diskriminirat, jer nema svako digitalac ili mob sa kamerom.

SlowRider:

--- Citat: robert - 04 Siječanj, 2009, 02:14:23 ---
--- Citat: gokiSP - 04 Siječanj, 2009, 02:01:13 ---i ja se slazem s tim u potpunosti...ali i priznam da i ja nekad nabacim neki spam... :dontknow:

--- Kraj citata ---
ma razlika je ako se malo našali ili zasere cjela tema poput ove moje:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=13197.0

--- Kraj citata ---

Pa ova tema je OK, nema gluposti koje nisu vezane uz temu   :dontknow:

PROOF:
obrisan je sav spam  :)

SlowRider:
Sto se tice komentiranja cijene u TRZNICI. Najbolje da otvorite neku temu u offtopicu i tamo komentirajete do mile volje  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju