Tehnički kutak > Tuning skutera
Kemijanje masine skutera na karting...
180fxr:
cini mi se je naj jaci 150ccm... :dontknow: gle meni susjed ima neku automatic masinu 100 ccm... i ide ko metak... oko 100 ide.... neznam kolko je najjaci...ali ja ti isto preporucam da stavis ovak nes i jos kit gore i gas...... moj ak s ovim nebude iso dobro.... odmah vracam masinu na malagutija i za karting kupujem nes drugo... al ja se iskreno nadam da ce bit dovoljno.... :laughing7:
ichko:
Pa ako je najjaci 150ccm (a oni lete...) onda bi 70ccm bilo sasvim ok,pa nemora bit due+,moze i neki gus, malossi sport ili slicno, u kombinaciji sa nekim malo jacim auspuhom,da se to nastelovat da fino ide...a opet 50ccm masino je lakse nac i jednostavnija je i jeftinija za prerade...
gokiSP:
nije 150 najjaci, ja znam da ima 300 a vjerujem da ima i vise...
180fxr:
bas tako... ma ja ovu masinu dobivam uz malagutija sta cu mjenjat sp-a za sr150 i f12... pa cu njegovu masinu samo bacit na karting.... jer dobivam taj setup uz njega..... ma trebalo bi to ic jebeno.... mislim reko sam ti vec.... skoro ista kilaza.... samo sto je ovo 4 kotaca... pogon na 2 al bi trebalo ic jos brutalnije jer je na skuteru 12" a na kartingu ce bit...... 5,6 il kolko su vec.. znaci jos manji kotaci...... ma ice to dobro....
Gogy ima al to su vec ubacivane neke masine.. bla bla... itd...
gokiSP:
mislim da nisu, mislim da je tako seristi karting 300 ccm 4t
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju