Tehnički kutak > Tuning skutera
Kemijanje masine skutera na karting...
ichko:
A nije to fora,karting je veca atrakcija..
Nego, posto nisam bas mnogo informisan, koje su snage i kubikaze masine u kartinzima, dal bi tu masina npr minareli 50ccm bila preslaba, jer los je karting ako nemoze slajfovat i pomalo driftovat...
180fxr:
tocno.... pa gle ja mislim da ak stavim minareli s due+ i nardom da ce ic dobro.... jer tezina sasija su slicne..... moj karting ima mozda 60-70 kg, jer je onaj malo veci.... meni je dosta i krajnja od 80......al glavno da slajdrat moze...... al nadam se da ce dobro ic.... ipak je to race....
ichko:
Pa ni meni nije vazna krajnja,ionako se nebih igrao po nasim ovako losim putevima letjeti,jer mala greskica i ode,nije to ko skuter,najbiniji mi je start...kad bi nasao mozda 125 2T masinu sa komplet strujom bilo bi extra...
Usput nasao sam jedan karting bez motora,sad sam u pregovorima oko icjene i toga,pa se nadam da cemo zaejdno sastvljati zujalice (makar preko foruma kad smo tolko daleko)
180fxr:
jbg.. zato je tu forum i msn.... Ma ja se nadam da ce meni ova bit dovoljna..... ipak je due+ i to sve.... i delta je gore.... ma trebo bi ic...... Evo meni je netko ovdje nudio masinu od nsr al reko mi je danas jos sve rec i objasnit pa ti posaljem pm... :icon_thumright:
ichko:
Aj vazi.Ma ipak bi ja odustao od neke masine na brzine,prevelik bi mi to odma bio zalogaj,prvo a ga sastavim sa nekom masinom od skutera,pa posle nesto na brzine pakovat..
A ne rece tj znas li kako se krecu snage i kubikaze kod normalnih kartinga....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju