Tehnički kutak > Tuning skutera
Kemijanje masine skutera na karting...
Benjamin:
Pa moras napraviti same nosace za masinu na kartingu...
Moras dat izglodati i istokariti nove lancanike,glavicnu za sekundar na masini od skutera da mos metnuti lancanik...i tak..auspuh ce trebati vjerojanto prekemijat...ima dosta toga..
Ak je LC masina od skutera onda nosaci kilera posude...
Ak neznas variti i napraviti si takve djelove pripasat to sve..bit ce jako skupo..a jos skuplje ak nemas nekog frenda kaj ti moze napraviti te specijalnedjelove na tokarilici i glodalici itd...
ichko:
Ma kazem ti sve cu to lako i nosace za masinu i kiler i posudu i sve,samo mi ostaje problem taj zupcanik sto ga trebam stavit na osovinu sekundara, a nemam nikog ko zna tokarit i to, ja sam mislio da to jednostavno npr samo zavarit zupcanik za osovinu,naravno nacentrirat sve to,namkjesiti da se poklapa sa osovnom tockova na kartingu, al eto jbg izlgedaa ne moze tako
Benjamin:
nemres to tak navariti na sekundar...i nebu sigurno ravno...mora bit napralvjen nosac za lancanik...koji se da priserafiti na sekundar..
osim toga je sekundar dosta tanka osovina s zupcima..i da na nju smao navaris..vjerojatno bi se savinula s vremenom..a nosac na derbiju je napravljen tako da nasjeda tocno na sekundar pa mu omdah sluzi kao pojacanje...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju