Tehnički kutak > Tuning skutera

Kemijanje masine skutera na karting...

<< < (24/28) > >>

180fxr:
meni je disk na osovini... i sajla na papucici... i nisam ni skuzio...tak danas vidio da imam i 3. papucicu tak da ak ce kasnije ic masina s brzibama nema puno kemije.. imam i papucicu za kvacilo..samo jos sipku za saltat navarit.....

ichko:

--- Citat: ichko - 06 Siječanj, 2009, 18:32:03 ---Magnet dodje na blokovima,aj to podrazumjevam,pod paljenje koji se djelovi podrazumjevaju i dje se nalaze...Ostatk sam pogodio...A moze li se napraviti samo jedan prekidac gdje bi gasio masinu,a posle davao kontakt i palio na kurblu, da ne bih gaio na sisteme koje sam gore spomenuo

--- Kraj citata ---

Moze li mi neko odgovoriti ovaj dio za paljenje...

Drnda:

--- Citat: ichko - 08 Siječanj, 2009, 22:00:54 ---
--- Citat: ichko - 06 Siječanj, 2009, 18:32:03 ---Magnet dodje na blokovima,aj to podrazumjevam,pod paljenje koji se djelovi podrazumjevaju i dje se nalaze...Ostatk sam pogodio...A moze li se napraviti samo jedan prekidac gdje bi gasio masinu,a posle davao kontakt i palio na kurblu, da ne bih gaio na sisteme koje sam gore spomenuo

--- Kraj citata ---

Moze li mi neko odgovoriti ovaj dio za paljenje...

--- Kraj citata ---
moze, ima tako jedan lik ovdje na runneru starom, imao onaj prekidac kao palica ona mala...samo za kontakt mu sluzi :icon_thumright:

ichko:
xexe,a dobro tako sam ja mislio to rijesiti
Nego pitao sam uopste sto je paljenje,zbog djelova koje sve treba da skupim,al i to sam provaio,to su oni namotaji sto se vide kad se skine magnet jel..?

Drnda:

--- Citat: ichko - 09 Siječanj, 2009, 18:23:14 ---xexe,a dobro tako sam ja mislio to rijesiti
Nego pitao sam uopste sto je paljenje,zbog djelova koje sve treba da skupim,al i to sam provaio,to su oni namotaji sto se vide kad se skine magnet jel..?

--- Kraj citata ---
da... oni namotaji,bobina...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju