Tehnički kutak > Tuning skutera

Kemijanje masine skutera na karting...

<< < (25/28) > >>

ichko:
Ok,tnx..
Ince planiram uzet pezo sf 100 2T vazdusno hladjenje,tako da cu s njega sve prebacat djelove i nece bit frke,samo da se sredi taj zupcanik na osovinu sekundara...

ichko:
Sta mislite o 150ccm 4T masini od nekog kineza,ne znam mu bogami ime neko cudno,kako bi to islo na karting... idem na sto bolji start i da ima slajfovanja i driftovvanja,krajnja mi nije tolko bitna,al opet gledam sto jeftinije da prodjem a mogu tog kineza za male pare uzet,mozda tu stavit vec ikarb,lakse rolcnice,povadit sve iz katalizatora i mogo bi bit fin start....
Sto mislite??

dino_sk:

--- Citat: ichko - 10 Siječanj, 2009, 22:41:47 ---Sta mislite o 150ccm 4T masini od nekog kineza,ne znam mu bogami ime neko cudno,kako bi to islo na karting... idem na sto bolji start i da ima slajfovanja i driftovvanja,krajnja mi nije tolko bitna,al opet gledam sto jeftinije da prodjem a mogu tog kineza za male pare uzet,mozda tu stavit vec ikarb,lakse rolcnice,povadit sve iz katalizatora i mogo bi bit fin start....
Sto mislite??

--- Kraj citata ---
2T rulzzzz :headbang:

ichko:
A znam al nema se para bas jbg... aj neko ko zna nek kaze kakav bi ovo otprilike imalo start na kartingu... dal bi bmoglo ono sto gore nabrojah da se radi s kartingom

stupar:
ja sam mislio stavit neku masinu od recimo apn-a ili a3 (tomos), da prodjem jeftino...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju