Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Identicna stvar i na mom NRGu dok sam imao nardo i to samo sa Metzeler gumom.Rjesenje je bilo stavljanje sajbice izmedju bloka i nosaca spuha kako bi se nosac udaljio od gume.
jel taj spuh ima onako u dva dijela granu dole kod cilindra? ako nema nije bas pametno da stavljat sajbicu jer je spuh onda nategnui mogao bi puknut...sta ne?
Citat: gokiSP - 02 Siječanj, 2009, 23:01:49jel taj spuh ima onako u dva dijela granu dole kod cilindra? ako nema nije bas pametno da stavljat sajbicu jer je spuh onda nategnui mogao bi puknut...sta ne?Naravno, nikakvo naprezanje spuha na grani ne dolazi u obzir.Mozda je moguce odrezati dio nosaca koji dira gumu
Citat: 3alfa3 - 02 Siječanj, 2009, 23:08:45Citat: gokiSP - 02 Siječanj, 2009, 23:01:49jel taj spuh ima onako u dva dijela granu dole kod cilindra? ako nema nije bas pametno da stavljat sajbicu jer je spuh onda nategnui mogao bi puknut...sta ne?Naravno, nikakvo naprezanje spuha na grani ne dolazi u obzir.Mozda je moguce odrezati dio nosaca koji dira gumumislim da nemoze odrezat jer mislim da njemu struze onaj dio nosaca koji ide sa bloka i onda se savija tj. mislim da mu sami nosac struze tako da mislim da nis od piljenja...
uzmi brusilicu u ruke i pobrusi malo dio šta ti dira
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34
ako vec mislis novu gumu stavit, uzmi dimenzije 130 i nece ti toga bit, ako bude, onda tek pobrusi.