Tehnički kutak > Tuning skutera
opruge - prijedlozi
igor.sb:
--- Citat: Početnik - 03 Siječanj, 2009, 01:34:29 ---uostalom igore kako znas da imam malu diznu? :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
--- Citat: Početnik - 03 Siječanj, 2009, 01:12:35 ---trenutno mi je motor na razradnji i na punom gasu se gusi
--- Kraj citata ---
::)
Po?etnik:
:laughing9: dobro ajde ti mislis ovako ja onako kako god nije me briga poslusat cu ovaj tvoj savjet za stelanje sto si mi rekao! a to sto se tice dizne jel bi mogo ja kako serijsku doradit npr da ju probusim 1 mm svrdlom
pitaNS:
Stavis kit a ne kupis set dizni za stelanje...?!? mozes je busiti ali to je tako fusherski ! !
Po?etnik:
kod nas i u okolici nema vece dizne od 64 a set ni ne postoji :drunken_smilie: tak da moram uzet iz zg ak tam imaju... al te sitnice dizne, federi rolice itd sam ostavio zadnje a ovo ajmo reci najbitnije sam prvo slozio
usput jel ima tko vecu diznu recimo 98, da bude tako dobar i da mi proda ili udjeli?
3alfa3:
--- Citat: Početnik - 03 Siječanj, 2009, 01:40:24 ---da ju probusim 1 mm svrdlom
--- Kraj citata ---
Ako ces ju busit sa 1mm svrdlom, onda ces dobiti dizu 100 sto je previse. A i neces zapravo dobiti 100 nego odprilike 105-110 i bit ce neupotrebljiva
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju