Tehnički kutak > Tuning skutera

opruge - prijedlozi

<< < (9/18) > >>

dino_sk:

--- Citat: Početnik - 03 Siječanj, 2009, 01:40:24 --- :laughing9:   dobro ajde ti mislis ovako ja onako kako god nije me briga poslusat cu ovaj tvoj savjet za stelanje sto si mi rekao!    a to sto se tice dizne jel bi mogo ja kako serijsku doradit npr da ju probusim 1 mm  svrdlom

--- Kraj citata ---
pa izvadi diznu odvrni je skroz ak nemas vece  :laughing7:

3alfa3:

--- Citat: 3alfa3 - 03 Siječanj, 2009, 01:46:43 ---
--- Citat: Početnik - 03 Siječanj, 2009, 01:40:24 ---da ju probusim 1 mm  svrdlom

--- Kraj citata ---

Ako ces ju busit sa 1mm svrdlom, onda ces dobiti dizu 100 sto je previse. A i neces zapravo dobiti 100 nego odprilike 105-110 i bit ce neupotrebljiva

--- Kraj citata ---

--- Citat: Početnik - 03 Siječanj, 2009, 01:45:56 ---al te sitnice dizne, federi rolice itd sam ostavio zadnje a ovo ajmo reci najbitnije sam prvo slozio

--- Kraj citata ---

Dizna je najbitnija. Ko zrak i voda za ljude.
Kad vec nemas diznu koju trebas, zasto imas gljivu? Kao da zelis da sto prije rikne...

Po?etnik:
ajde vi ste majstori ja tek polako ulazim u to morate imat diznu :D .... alfa reko si da opruge otpustim il srednje napeto od prilike kako li je, kako da znam koje od toga dvoje ce mi bit bolje?

3alfa3:

--- Citat: Početnik - 03 Siječanj, 2009, 01:53:05 ---ajde vi ste majstori ja tek polako ulazim u to morate imat diznu :D .... alfa reko si da opruge otpustim il srednje napeto od prilike kako li je, kako da znam koje od toga dvoje ce mi bit bolje?

--- Kraj citata ---

Moras probat oba polozaja pa vidit s kojim si zadovoljniji.
Neces moci dobiti konkretan odgovor kod stelanja ni na jedno pitanje nego samo okvirno - tek toliko da mozes od nekud krenuti. Nemoguce je reci "s tim i tim ce biti najbolje" bez da se proba.

Po?etnik:
aha... dobro ja se jos javim ak bude sta da me pati... jedino sad ta dizna.. jel ti nemas nikaku ? il nemos kupit tamo u zg valjda ima? pa da mi posaljes? ovdje je to stvarno nedostupno te vece velicine!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju