Ostalo > Svijet računala i mobitela

adsl problem

<< < (8/9) > >>

dhorvat:
Pa ova šifra tog speetouch-a izgleda ko da je nasumično napisana  :laughing9: :laughing9: :laughing9:

Daj se skoncentriraj ili ne zafrkavaj  :icon_tongue:

gokiSP:
kaj oces decko...to mi pise na njemu...
btw to ti je ona racing verzija :thefinger:

mrcina:

--- Citat: dhorvat2 - 05 Siječanj, 2009, 16:05:27 ---
--- Citat: gokiSP - 05 Siječanj, 2009, 14:44:05 ---ja imam speedtoucheE9E198...

--- Kraj citata ---

Pa jesi ti normalan  :toothy3:

Kakav ti je to model  :toothy12:

inače su thomsonovi modeli rutera najbolji do sad. Zyxel - žali bože potrošene platike i el. materijala, DLink je ok ali zna zafrkavat u routing modeu, dosta se ljudi žalili da im maxTV šteka na tom ruteru, a ST obični i wireless se dosad pokazal dosta dobar. Naravno, u svijetu te-koma  :toothy11:

--- Kraj citata ---

vidiš ti napisao da on nevalja a ja pak zadovoljan njegovim radom.

koliko ljudi toliko čudi.

gokiSP:
evo danas malo usporedivao... u prizemlju kuce di mi je ruter mi je i komp i na njemu je d-link i brzina downloada je max 230, komp je udaljen od rutera samo metar-dva tj. u drugoj prostoriji je... a kad preko laptopa downloadam brzina je max 205, laptop koristim na 1. katu... veza je 2mbit...ocu reci da sam zadovoljan sa tim speedtouchom... :icon_thumright:

Brla:
speedtouch je super modem dobio sam ga kad sam uzo maxtv... mrtva kasda je obavezno srala u route modu i moro sam ju ručno reconnectat a ovome fino treba 5 sec da se reconnecta  :icon_thumright: ... a ako vas jebu ovi iz t coma samo im zaprijetite da ćete prijeć na drugu mrežu pa ćete vidjet kak se budu usrali  :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju