Ostalo > Svijet računala i mobitela

adsl problem

(1/9) > >>

igor27:
već par dana imam problema sa adsl.neki dan me izbacio sa servera i nikako se conectirati,nije mi htio orepoznat wirelles pa sam zvao gamad iz t-com-a došao lik i kao da meni veza nije baš naj,itd.

neki put mi jednostavno nestane dsl signal sa routera svjetli crveno i onda proradi za pola sata. da ja to prijavim ili kaj da delam jer mi to već ide plako na jetra :dontknow:
]=http://www.speedtest.net]

a ovo mi je brzina

3alfa3:
Ako nisi zadovoljan - prijavi kvar.
Inace, ove slike su za 2Mbit/s skroz u redu sto se brzine i pinga tice.

igor27:

--- Citat: 3alfa3 - 02 Siječanj, 2009, 13:15:28 ---Ako nisi zadovoljan - prijavi kvar.

--- Kraj citata ---
da ali dal je normalno ostati bez signala i te stvari,jer lika mi je rekao da opčenito kod mene doma da veza ne štima ali ja mislim da je kod njih neka greška jer kad ga ja pitam kako to ispraviti on izbjegava odgovor na to pitanje kao da su oni tome krivi pa mi ne želi reći kužiš.

3alfa3:

--- Citat: igor27 - 02 Siječanj, 2009, 13:19:35 ---
--- Citat: 3alfa3 - 02 Siječanj, 2009, 13:15:28 ---Ako nisi zadovoljan - prijavi kvar.

--- Kraj citata ---
da ali dal je normalno ostati bez signala i te stvari,jer lika mi je rekao da opčenito kod mene doma da veza ne štima ali ja mislim da je kod njih neka greška jer kad ga ja pitam kako to ispraviti on izbjegava odgovor na to pitanje kao da su oni tome krivi pa mi ne želi reći kužiš.

--- Kraj citata ---

Najjednostavnije je prijaviti kvar i ne objasnjavati preko telefona. U tom slucaju ti posalju doma tehnicara s kojim onda sredis stvar

Bokygs:
Ma meni je isto net u ku*cu i ja sam zvao da prijavim malu brzinu,no ženska me je lijepo odbrusila i rekla da ako net radi i ako svaki dan idem na njega,onda nije u kvaru,a za brzinu je rekla da je to zato što mi linija nemože više podržati... ::) :angry9:

Prije mi je brzina bila skoro pa identična kao igoru27,a sad je

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju