Ostalo > Svijet računala i mobitela
adsl problem
mrcina:
svi vi koji se tužite da vam je veza sranje dok skidate a na mjerenju je ok to znači da je brzina servera od kuda skidate mala ili je zagušena prometom.
meni rapishare skida kad su ameri na spavanju 208 a kad se probude j#bo im budilica mutiku 30 i što ja tu mogu niš.
Bokygs:
Evo bio maloprije tcom tehničar i nešto radio...
Uglavnom kod telefona(splitera) isporučuje se brzina 2.1 mbits,a modem jedva 800mbits.On je nešto pokušavao napraviti da ovaj modem radi bolje i uspio je malo poboljšati stvar(na speedtestu je download oko 900kbps,a kad skidam nešto oko 100).Kad je (samo za probu) priključio najnoviji Thompson router(http://img.alibaba.com/photo/11566301/Thomson_Speedtouch_716_V5_Router_Sip_Gateway_Adsl_Annex_B.jpg) brzina downloada na spedtestu je oko 1900,a kad skidam nešto oko 208-216 :notworthy: .Uglavnom meni je problem u routeru i sad moram produžiti ugovor da dobijem novi router za 1kn,jer je ova moja Kasda "izdahnula" :toothy11:
Pohvala za tcom u brzini "intervencije",jučer sam ih za 5min dobio na tel i odmah danas poslali stručnu osobu :icon_thumright:
gokiSP:
ja imam speedtoucheE9E198...
dhorvat:
--- Citat: gokiSP - 05 Siječanj, 2009, 14:44:05 ---ja imam speedtoucheE9E198...
--- Kraj citata ---
Pa jesi ti normalan :toothy3:
Kakav ti je to model :toothy12:
inače su thomsonovi modeli rutera najbolji do sad. Zyxel - žali bože potrošene platike i el. materijala, DLink je ok ali zna zafrkavat u routing modeu, dosta se ljudi žalili da im maxTV šteka na tom ruteru, a ST obični i wireless se dosad pokazal dosta dobar. Naravno, u svijetu te-koma :toothy11:
gokiSP:
--- Citat: dhorvat2 - 05 Siječanj, 2009, 16:05:27 ---
--- Citat: gokiSP - 05 Siječanj, 2009, 14:44:05 ---ja imam speedtoucheE9E198...
--- Kraj citata ---
Pa jesi ti normalan :toothy3:
Kakav ti je to model :toothy12:
inače su thomsonovi modeli rutera najbolji do sad. Zyxel - žali bože potrošene platike i el. materijala, DLink je ok ali zna zafrkavat u routing modeu, dosta se ljudi žalili da im maxTV šteka na tom ruteru, a ST obični i wireless se dosad pokazal dosta dobar. Naravno, u svijetu te-koma :toothy11:
--- Kraj citata ---
nes sam krivo napisao?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju