Tehnički kutak > Tuning skutera

Stage6 torque control VS delta

<< < (2/9) > >>

hac:
da dosta ga ljudi stavlja vani,malo je jeftiniji,dosta agresivna reklamna kampanja a i dostupniji je od malossija recimo na SA u zadnje vrijeme dosta šteka stanje na skladištu MHR djelova.....sad jel to politika SA koji je vlasnik S6 ili nešto drugo...???

daleko da je loše s6 kvačilo ,al po meni je više u klasi sa fly, ne bi ga ni uspoređivao sa deltom

black-rox:

--- Citat: hac - 31 Prosinac, 2008, 13:52:20 ---da dosta ga ljudi stavlja vani,malo je jeftiniji,dosta agresivna reklamna kampanja a i dostupniji je od malossija recimo na SA u zadnje vrijeme dosta šteka stanje na skladištu MHR djelova.....sad jel to politika SA koji je vlasnik S6 ili nešto drugo...???

daleko da je loše s6 kvačilo ,al po meni je više u klasi sa fly, ne bi ga ni uspoređivao sa deltom

--- Kraj citata ---
Ne možeš uspoređivat fly i S6 kvačilo fly je više ko zamjenski dio,ili delta ili s6 malossi je ok ali završna obrada škart nema dijela koji sam do sada od malossia kupio,a da nije imao bar jednu sitnicu da ne valja škart....

aprilija top:
delta ti je bolja od s6 usporedivo sam a g2 je bolji od delte hjel se da bolje ustelat

black-rox:

--- Citat: aprilija top - 31 Prosinac, 2008, 14:11:40 ---delta ti je bolja od s6 usporedivo sam a g2 je bolji od delte hjel se da bolje ustelat

--- Kraj citata ---
A po čemu je bolja ajde malo napiši lako reć bolja,polini uvijek ima dobru završnu obradu.....

aprilija top:
bolja ima vise mesa na ferodama pod prvo pod drugo kvalitetnije su ferode nema tolko metala u mesu ferode ko u s6

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju