Tehnički kutak > Tuning skutera
Stage6 torque control VS delta
black-rox:
--- Citat: aprilija top - 31 Prosinac, 2008, 14:17:58 ---bolja ima vise mesa na ferodama pod prvo pod drugo kvalitetnije su ferode nema tolko metala u mesu ferode ko u s6
--- Kraj citata ---
Ajde to tako ti kažeš nek ti bude ja se ne slažem s tim...
3alfa3:
Polini g2 puca ko od sale. Vidio sam ih 3-4 potrgana.
A stela se jedino tvrdocom federa, a ne i odredjivanjem tezine pakni.
aprilija top:
gle ja velim kaj ja mislim ja sam ga imal u rukam to je kuplung kaj je zeko kupil prije 4g pa ga je prodal mirku u sestine i on ga ima na cpi-u i ne cini mi se bas nekaj kuplung rade mallosi imo sam 2 delte i sve su mi bile ok preso sam na g2 i to je jebeni kuplung jel je kvalitetniji i bolje izveden svako ima svoj izbor
aprilija top:
tocno puca ja sam 2 delte potrgal i dva polinija g2 jel sam divljak pa kaj nis nije vjecno i sad ima opet g2 jel su mi naj duze trajali
hac:
dobro je polini kvačilo,ja sam ga probavao ali ne paše mi,dosta je lagano i vjerovatno je odlično za stazu......meni igra uglavnom dobar start i tu je delta+wingbell nenadjebiva.......
...što se tiče same kvalitete završne obrade MHR djelovi su uglavnom OK,stage 6 dobro izgledaju al performance ne idu sa izgledom.......nemojte sad opet svi skočit s6 ovo ono.......činjenica je da se proizvodi na istoku....to je moje mišljenje bazirano na praktičnom iskustvu i ja bi volio dobit bolji dio za manje novaca al ne ide to tako u realnom životu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju