Tehnički kutak > Tuning skutera
uzarena grana POMOC
gumy:
i baš zbog toga je ovaj forum dobar, a ne ko na ss-u ti moderator i admin ide govoriti da si retard, debil, itd itd, zaključavanje foruma na ulaz uz preporuku, brisanje oglasa, tema postova. lol ko da si u zatvor došo. znati će ekipa koja je bila tamo. i baš mi drago što ih više nitko ne posjećuje.
giannelli:
--- Citat: marko209vx - 30 Prosinac, 2008, 11:31:12 ---
--- Citat: igor.sb - 30 Prosinac, 2008, 00:21:04 ---
--- Citat: marko209vx - 29 Prosinac, 2008, 21:23:11 ---joj AJDE MOLIM VAS VI KOJI VOZITE 2 T I KOJI NIKAD NISTE VIDILI KAKO KIT IZGLEDA A KAMOLI VOZILI NE MJESAJTE SE....Nemojte da moram biti bahat :)
cujtako je i meni isto bilo meni se cijela grana znala uzarit...pogotovo pri paljenju gume. moguce je da nisi ozracio sistem, ili je termostat zacviko od stajanja, probaj ga zamjenit. ali ako ti se ventilator ne pali onda je sve u redu, i da ti imas 4road kojiima granu od inoxa pa je grijanje jos izrazenije.
naz me ako neznas ozracit ili bilo sta pomoc cu ti
--- Kraj citata ---
ti si onaj koji na ssu sere protiv ovog foruma jel da? :toothy11:
::)
--- Kraj citata ---
da ja sam taj, ali nisam srao nego sam samo reko da na ovom forumu postavis pitanje, dobijes odgovor NE! svima je samo cilj nabijanje postova, pun k je offtopica, npr netko postavi pitanje za 4t ide mu odgovarat osoba koja vozi serijsku pedesetku...a da mu odgovor tipa promijeni svjecicu.di toga ima... :laughing7: ali mislim da je to posao vas moderatora malo sredit i postrozit pravila cime bi se ovaj forum doveo u sam vrh!
--- Kraj citata ---
zato na ss-u ne smijes postavit pitanje, mislim odgovorit ce ti ekipa kao i ovdje 3alfa3, hac i ne znam nija tko jos, ovdje svi ljepo napisu odgovor koji bar nesto znaju pa onaj tko se vise razumije ispravi ga i slicno. ja sam dobio ban na SS-u navodno radi spam-a, niti sam dobio obavijest na koliko niti tocan dio foruma gdje je navodno taj spam bio. :dontknow:
hvala zokiu i slowrideru na odgovorima.
igor.sb:
--- Citat: marko209vx - 29 Prosinac, 2008, 21:23:11 ---joj AJDE MOLIM VAS VI KOJI VOZITE 2 T I KOJI NIKAD NISTE VIDILI KAKO KIT IZGLEDA A KAMOLI VOZILI NE MJESAJTE SE....Nemojte da moram biti bahat :)
cujtako je i meni isto bilo meni se cijela grana znala uzarit...pogotovo pri paljenju gume. moguce je da nisi ozracio sistem, ili je termostat zacviko od stajanja, probaj ga zamjenit. ali ako ti se ventilator ne pali onda je sve u redu, i da ti imas 4road kojiima granu od inoxa pa je grijanje jos izrazenije.
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
da ja sam taj, ali nisam srao nego sam samo reko da na ovom forumu postavis pitanje, dobijes odgovor NE! svima je samo cilj nabijanje postova, pun k je offtopica, npr netko postavi pitanje za 4t ide mu odgovarat osoba koja vozi serijsku pedesetku...a da mu odgovor tipa promijeni svjecicu.di toga ima... :laughing7: ali mislim da je to posao vas moderatora malo sredit i postrozit pravila cime bi se ovaj forum doveo u sam vrh!
--- Kraj citata ---
lol
rego si se tamo kad prije 2-3mj dana i pricas kak je ovaj forum u k..da pola njih ne zna promjeniti svjecicu ::)
di si ti bio prije da mos kritizirat koji je forum dobar a koji nije
nitko nije kriv sto ovdje na forumu nemas 4t freakove kao sven, jurca, kolak, broken njih malo pametnijih i strucnijih koji bi mogli dati neke odgovore tebi normalnima
i potpis za gumija, jebes..takav forum, moderator ti kaze a si debil, moderatori se međusobno prepucavaju, onaj jurca sere alfi i beri znaci modovima da ne odgovaraju na teme s krivo napisanim naslovima, sere svima djeli opomene ovo ono, a nastoji da se forum dovede u red
:toothy12: :toothy12: :toothy12:
i cemu psovanje boga :dontknow:
marko209vx:
--- Citat: igor.sb - 30 Prosinac, 2008, 13:04:18 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
lol
rego si se tamo kad prije 2-3mj dana i pricas kak je ovaj forum u k..da pola njih ne zna promjeniti svjecicu ::)
di si ti bio prije da mos kritizirat koji je forum dobar a koji nije
nitko nije kriv sto ovdje na forumu nemas 4t freakove kao sven, jurca, kolak, broken njih malo pametnijih i strucnijih koji bi mogli dati neke odgovore tebi normalnima
i potpis za gumija, jebes..takav forum, moderator ti kaze a si debil, moderatori se međusobno prepucavaju, onaj jurca sere alfi i beri znaci modovima da ne odgovaraju na teme s krivo napisanim naslovima, sere svima djeli opomene ovo ono, a nastoji da se forum dovede u red
:toothy12: :toothy12: :toothy12:
i cemu psovanje boga :dontknow:
--- Kraj citata ---
tu si u pravu da su tamo moderatori prebahati malo i o je vjer jedan od razloga laganse stagnacije ss-a...dobro za 50-70-80ccm podforum vjerovatno je i ovaj forum dobar ali za 4t i big bore makine tu malo fali strucnjaka koji bi konkretno pomogli ljudima ali sad je pitanje kako njih privuci na forum, jer nikome se neda tipkat ako nije njemu u korist...
ali jedan od razloga sta na ss-u malo grupacija ljudi odgovara na tehnicka pitanja je sigurno i ta sto ostali dio ekipe se jednostavo bolji da ce nesto krivo napisati pa da ce ih ovi "pametni" ismijati...
sretna nova!
mrcina:
ima tu meštrih ali kad uleti mladac koji fura 2t i počne kenjarit kao da je doktorirao 4t ovima padne roletna na oči i normalno odu sa foruma.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju