Tehnički kutak > Tuning skutera

uzarena grana POMOC

<< < (7/8) > >>

greenlite:
istina da ovom forumu fali eksperta za firtak al bit će bolje :sad1:
Videl sam več dosta tih 4road spuhova i večina ih je bila do pola topa malo drugačije boje(mislim izvana),vjerojatno posljedica užarenosti
potpis za smjesu :icon_thumright:

mrcina:
ne nego izgorenosti, ako ti top promijeni boju izvana unutra je sve ošlo kvragu.
tak sam ti ja imao sreču sa serdarevičem.

gun_rider:

--- Citat: marko209vx - 30 Prosinac, 2008, 11:18:39 ---
--- Citat: 3alfa3 - 29 Prosinac, 2008, 21:56:38 ---
--- Citat: marko209vx - 29 Prosinac, 2008, 21:23:11 ---joj AJDE MOLIM VAS VI KOJI VOZITE 2 T I KOJI NIKAD NISTE VIDILI KAKO KIT IZGLEDA A KAMOLI VOZILI NE MJESAJTE SE....Nemojte da moram biti bahat  :)
cujtako je i meni isto bilo meni se cijela grana znala uzarit...pogotovo pri paljenju gume. moguce je da nisi ozracio sistem, ili je termostat zacviko od stajanja, probaj ga zamjenit. ali ako ti se ventilator ne pali onda je sve u redu, i da ti imas 4road kojiima granu od inoxa pa je grijanje jos izrazenije.
naz me ako neznas ozracit ili bilo sta pomoc cu ti

--- Kraj citata ---

Kakve to veze ima sto skuter sam daje gas (povecava okretaje)?

--- Kraj citata ---
vidis decko da je pitanje o uzarenoj grani!
j#bo vas bog...ova maina je bila kod mene i radila je kooo urica... cuj to sa vrtnjom kotaca na mjestu ti nije karb postelan, minimum ti je prejak a smejsa nije dobra... to sa diznama nemoj ni pokusavat jer to nije 2t!
i drugo ti imas 4 road koji je od inoxa a inox se 3 puta slabije hladi od zeljeza, imao sam prilike vidjeti da je na serijskom vxr-u 4road bio uzaren kompletan do topa. ja sam ti reko ako ti se ne pali ventilator sve je u redu, pa jbt u glavi motora je termostat on automatski pali ventilator ako je previsoka temp.
malo si sredi minimum i postelaj iglu (ti imas vxr karb kako si mi reko).
ocito nemas osjecaja za stelat minimum, jer ovo je 1 put da cujem da ga netko ne moze postelat, a to sta ti radi na povecanim okretakima je normalno jer on ima elektronski cok koji radi dok se motor ne zagrije!

--- Kraj citata ---

sereš njofra :laughing7:
treba štelit smjesu na minimumu  podignit iglu al netriba stavit veću diznu? LOOOOL ;D
i jel ti triba crtat da lik nema problema sa temperaturom VODE nego sa temperaturom ISPUŠNIH PLINOVA. nevalja mu smjesa, grana mu se žari šta govori da se radi o temperaturi 750+ stupnjeva a inače bi tribala bit oko 650 stupnjeva.
temperatura vode će mu bit povišena, ništa puno niti će motor uskuvat. ali zbog presiromašne smjese sjebat će klip, cilindar i ventile.

meštre :icon_thumright:

DevMichele:
a koliko ga dugo mogu vozit tako ja sam malo cackao sade vise nije u leru uzarena vec samo nakon kretke voznje i onda bude uzareno prvih 10cm

marko209vx:

--- Citat: gun_rider - 30 Prosinac, 2008, 23:40:42 ---
--- Citat: marko209vx - 30 Prosinac, 2008, 11:18:39 ---
--- Citat: 3alfa3 - 29 Prosinac, 2008, 21:56:38 ---
--- Citat: marko209vx - 29 Prosinac, 2008, 21:23:11 ---joj AJDE MOLIM VAS VI KOJI VOZITE 2 T I KOJI NIKAD NISTE VIDILI KAKO KIT IZGLEDA A KAMOLI VOZILI NE MJESAJTE SE....Nemojte da moram biti bahat  :)
cujtako je i meni isto bilo meni se cijela grana znala uzarit...pogotovo pri paljenju gume. moguce je da nisi ozracio sistem, ili je termostat zacviko od stajanja, probaj ga zamjenit. ali ako ti se ventilator ne pali onda je sve u redu, i da ti imas 4road kojiima granu od inoxa pa je grijanje jos izrazenije.
naz me ako neznas ozracit ili bilo sta pomoc cu ti

--- Kraj citata ---

Kakve to veze ima sto skuter sam daje gas (povecava okretaje)?

--- Kraj citata ---
vidis decko da je pitanje o uzarenoj grani!
j#bo vas bog...ova maina je bila kod mene i radila je kooo urica... cuj to sa vrtnjom kotaca na mjestu ti nije karb postelan, minimum ti je prejak a smejsa nije dobra... to sa diznama nemoj ni pokusavat jer to nije 2t!
i drugo ti imas 4 road koji je od inoxa a inox se 3 puta slabije hladi od zeljeza, imao sam prilike vidjeti da je na serijskom vxr-u 4road bio uzaren kompletan do topa. ja sam ti reko ako ti se ne pali ventilator sve je u redu, pa jbt u glavi motora je termostat on automatski pali ventilator ako je previsoka temp.
malo si sredi minimum i postelaj iglu (ti imas vxr karb kako si mi reko).
ocito nemas osjecaja za stelat minimum, jer ovo je 1 put da cujem da ga netko ne moze postelat, a to sta ti radi na povecanim okretakima je normalno jer on ima elektronski cok koji radi dok se motor ne zagrije!

--- Kraj citata ---

sereš njofra :laughing7:
treba štelit smjesu na minimumu  podignit iglu al netriba stavit veću diznu? LOOOOL ;D
i jel ti triba crtat da lik nema problema sa temperaturom VODE nego sa temperaturom ISPUŠNIH PLINOVA. nevalja mu smjesa, grana mu se žari šta govori da se radi o temperaturi 750+ stupnjeva a inače bi tribala bit oko 650 stupnjeva.
temperatura vode će mu bit povišena, ništa puno niti će motor uskuvat. ali zbog presiromašne smjese sjebat će klip, cilindar i ventile.

meštre :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
slusaj ti decko, nemoj se ti meni ovde dizat na zadnje noge jer sam ja radio vise sa 4 t masinama nego sta si ih ti vidio. uostalom masina koju sada decko ovaj ima je kupljena kod MENE, znam svaki saraf na njoj! tako da nemoj mi se tu bahatit i pravit se neki ekspert!
i ako malo bolje proctas vidi sta sam mu ja napisao u postu! a koliko meni logika nalaze ak ima problema sa temp ispusnih plinova automatski mu se grije GLAVA motora a a glavi motora je termostat koji registrira povecanje temp i pali ventilatore....Ili ti znas drugi razlog???? :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju