Tehnički kutak > Tuning skutera

uzarena grana POMOC

<< < (5/8) > >>

igor.sb:

--- Citat: marko209vx - 29 Prosinac, 2008, 21:23:11 ---joj AJDE MOLIM VAS VI KOJI VOZITE 2 T I KOJI NIKAD NISTE VIDILI KAKO KIT IZGLEDA A KAMOLI VOZILI NE MJESAJTE SE....Nemojte da moram biti bahat  :)
cujtako je i meni isto bilo meni se cijela grana znala uzarit...pogotovo pri paljenju gume. moguce je da nisi ozracio sistem, ili je termostat zacviko od stajanja, probaj ga zamjenit. ali ako ti se ventilator ne pali onda je sve u redu, i da ti imas 4road kojiima granu od inoxa pa je grijanje jos izrazenije.
naz me ako neznas ozracit ili bilo sta pomoc cu ti

--- Kraj citata ---

ti si onaj koji na ssu sere protiv ovog foruma jel da?  :toothy11:

::)

zoki_NRG:

--- Citat: gianelli - 29 Prosinac, 2008, 23:06:47 ---
--- Citat: 3alfa3 - 29 Prosinac, 2008, 21:56:38 ---
--- Citat: marko209vx - 29 Prosinac, 2008, 21:23:11 ---joj AJDE MOLIM VAS VI KOJI VOZITE 2 T I KOJI NIKAD NISTE VIDILI KAKO KIT IZGLEDA A KAMOLI VOZILI NE MJESAJTE SE....Nemojte da moram biti bahat  :)
cujtako je i meni isto bilo meni se cijela grana znala uzarit...pogotovo pri paljenju gume. moguce je da nisi ozracio sistem, ili je termostat zacviko od stajanja, probaj ga zamjenit. ali ako ti se ventilator ne pali onda je sve u redu, i da ti imas 4road kojiima granu od inoxa pa je grijanje jos izrazenije.

--- Kraj citata ---

Kakve to veze ima sto skuter sam daje gas (povecava okretaje)?

--- Kraj citata ---
jel normalno da skut 2t isto sam poveca okretaje? kad je skut hladan i dam mu malo vise gasa dok stoji, on ostane na visokim okretajima neko vrijeme pa normalno radi, i nekad sam poveca okretaje..no to samo dok je hladan, kad se ugrije bar malo ili na radnu temp nema toga vise onda radi k'o sat. :S

--- Kraj citata ---
kad upalis motor, kad je hladan, npr, radi ti normalno na 1000 okretaja, prvih neznam koliko radit ce ti na visim okretajima, to je radi elektricnog coka ili kako vec, to jer imas onaj orginal na njemu, dok npr, neki imaju manulalni cok, kazu svi da je najjidelanije krenuti voziti motor kad ti se motor malo zagrije ili ti dodu okretaji opet na 1000

DevMichele:

--- Citat: gigo_sf2 - 29 Prosinac, 2008, 23:58:53 ---
--- Citat: DevMichele - 29 Prosinac, 2008, 23:53:05 ---malo je uzaren u leru vise u voznju ,ali tu smjesu koju imam tj benz mogu koristit koliko ga jos imam ili moram ispumpati van ???

--- Kraj citata ---
nije ti do benzina,mislim da je mislio na karb,da smjesa nije dobro nastimana

--- Kraj citata ---
bio sam mu stelao ja minimum jer mi se gasio kad sam tek slozio motor i prvi put palio pa sam malo pojacao minimum ocito sam prejerao,ma imam frend koj ima piagio servis pa cu ga jedno popodne odvesti njemu

marko209vx:

--- Citat: 3alfa3 - 29 Prosinac, 2008, 21:56:38 ---

--- Kraj citata ---

Kakve to veze ima sto skuter sam daje gas (povecava okretaje)?

--- Kraj citata ---
vidis decko da je pitanje o uzarenoj grani!
j#bo vas bog...ova maina je bila kod mene i radila je kooo urica... cuj to sa vrtnjom kotaca na mjestu ti nije karb postelan, minimum ti je prejak a smejsa nije dobra... to sa diznama nemoj ni pokusavat jer to nije 2t!
i drugo ti imas 4 road koji je od inoxa a inox se 3 puta slabije hladi od zeljeza, imao sam prilike vidjeti da je na serijskom vxr-u 4road bio uzaren kompletan do topa. ja sam ti reko ako ti se ne pali ventilator sve je u redu, pa jbt u glavi motora je termostat on automatski pali ventilator ako je previsoka temp.
malo si sredi minimum i postelaj iglu (ti imas vxr karb kako si mi reko).
ocito nemas osjecaja za stelat minimum, jer ovo je 1 put da cujem da ga netko ne moze postelat, a to sta ti radi na povecanim okretakima je normalno jer on ima elektronski cok koji radi dok se motor ne zagrije!

marko209vx:

--- Citat: igor.sb - 30 Prosinac, 2008, 00:21:04 ---

--- Kraj citata ---

ti si onaj koji na ssu sere protiv ovog foruma jel da?  :toothy11:

::)

--- Kraj citata ---
da ja sam taj, ali nisam srao nego sam samo reko da na ovom forumu postavis pitanje, dobijes odgovor NE! svima je samo cilj nabijanje postova, pun k je offtopica, npr netko postavi pitanje za 4t ide mu odgovarat osoba koja vozi serijsku pedesetku...a da mu odgovor tipa promijeni svjecicu.di toga ima... :laughing7: ali mislim da je to posao vas moderatora malo sredit i postrozit pravila cime bi se ovaj forum doveo u sam vrh!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju