Općenito > Generalno o skuterima

prednje zadnje gume

<< < (5/8) > >>

dino gp1:
Vi barem imate dobar izbor guma a ja za gp1 nemam metzeler, savu, bridgestone... u kompletu :ludludd:

Drnda:

--- Citat: dino gp1 - 28 Prosinac, 2008, 15:54:58 ---Vi barem imate dobar izbor guma a ja za gp1 nemam metzeler, savu, bridgestone... u kompletu :ludludd:

--- Kraj citata ---
meni je bio metzeler komplet, a sada je nazad dunlop, metzeler je sira guma, a iste dimenzije, ali dunlop ima veci kut gume tako da se mozes jace nagnuti...

mrcina:
u praksi bi prednja i zadnja guma trebale biti od istog proizvođača i tipa, zašto, pa zato jer se tip do tipa i proizvođač do proizvođača razlikuju po kvaliteti i sastavu gume a osim toga gume se različito ponašaju na istoj podlozi, pa da se ne desi da je guzica brža od volana sve mora biti tip top..

Drnda:
meni je obicno guzica brza od volana, ali mi je to kul, jebes gumu koja ne klizi...ako nista spalim je pa da vidis...spešl stunt edišn....

igor.sb:
ma de koja praksa

od nikog nisam cuo da je imao problema il da se razbio il sta ja znam zato sto ima razlicite gume  ::)

druga stvar da je jedna izlizana il plasticna pa oce pobjec al ovako da su dvije nove dobre a razlicite  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju