Općenito > Generalno o skuterima

prednje zadnje gume

<< < (4/8) > >>

Drnda:
ja imam rs 207 i mogu reci da u krivini proslajfa, sada jel zato jer  je hladno pa se guma ne ugrije :dontknow: , ugl. nazad je ima 500 km i naginjem se do nogara, samo da kazem da metzeler istih dimenzija kao ova mi je sira dosta od dunlopa....

gokiSP:
pa to sta se mozes nagnut do nogara ne znaci da su gume odlicne... :icon_biggrin:  skini nogaru pa onda divljaj i naginji se...

Drnda:

--- Citat: gokiSP - 28 Prosinac, 2008, 14:27:29 ---pa to sta se mozes nagnut do nogara ne znaci da su gume odlicne... :icon_biggrin:  skini nogaru pa onda divljaj i naginji se...

--- Kraj citata ---
pa nisam ni rekao da su gume odlicne, skinut je centralni :toothy11: ,prednja je metzeler i dosta je siroka....ne klizi preko nosa...

black-rox:
Da dunlop najbolji hehehe ja sam gotov vozim vx125 s tom gumom i to ne drži niš extra,bolje su metzeler od te socijalne ružne dunlop gume :laughing9:

Drnda:

--- Citat: black-rox - 28 Prosinac, 2008, 14:51:33 ---Da dunlop najbolji hehehe ja sam gotov vozim vx125 s tom gumom i to ne drži niš extra,bolje su metzeler od te socijalne ružne dunlop gume :laughing9:

--- Kraj citata ---
i meni je metzeler bolja guma, a ja mislio da je guma ok, jer mi je dosta ljudi reklo da je kupim, zato jer nije bilo metzelera, on mi nije klizio :confused5:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju