Općenito > Generalno o skuterima

prednje zadnje gume

<< < (6/8) > >>

zoki_NRG:
ovako....bas me zanima akko vi vozite ako vam dunlopica RS 207 ne valja, mislim si stvarno...
sta vozite po selima 1000 kilometara ravno pa onda tek par zavoja, i guma ostaje cijela deformirana i motor pocne plesat po zavojima ili sta...
ne kuzim vas al ajde...
ajmo rec jedan decko iz rijeke, stavlja ispred BT30 a iza dunlop run scoot i ruse deklom...pa recite sta ocete
btw...ja zivim u okolici rijeke, i tu ima masu zavoja i guma se moze oblikovat kako treba, ako kuzite sta ocu rec, samo se treba naginjat...
tako da ne kuzim one kojima dunlopica ne valja....

TO:black rox, na oliverovom VX-u gume vise ne drze, jer su vec svoje odvozile...al su drzale bolesno prijet toga...i sam to znas, nego im radije reci kako Irsel vozi i kako njemu drzi, da nebi jos sad ispalo da ne moze rusat deklom...a znas da su meni dunlopice drzale bolesno i kad smo isli po zavojima od Senja  i Jablanca prema Rijeci, i obrnuto...

zoki_NRG:

--- Citat: gokiSP - 28 Prosinac, 2008, 09:56:29 ---ta dunlopica ne drzi nikako... imao sam ju ful kratko i odmah sam ju skinuo... uzmi bridgestone battlax bt30... guma je prejebena i niko ti za nju nece rec da ne valja... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
uzeo bi battlax da mogu, al ne mogu, ne postoje dimenzije....

zoki_NRG:

--- Citat: gokiSP - 28 Prosinac, 2008, 14:27:29 ---pa to sta se mozes nagnut do nogara ne znaci da su gume odlicne... :icon_biggrin:  skini nogaru pa onda divljaj i naginji se...

--- Kraj citata ---
kako komentiras to da ja nemam centralnu i da mi zaruse bocna? ako znas kako izgleda na nrgu mom?
gume nisu dobre?

to all...
pitam svih sirinu prednje sta stavit a vi svi ponavlajte da dunlop nije dobra....dobro ako vama nije neznam zasto nije...ali meni je....

gokiSP:
strugala je i meni bocna sa gumama seriskim koje budu na nrg-u i opet to ne znaci da su gume dobre... mozes se nagnut ako pazis ali kad imas prave gume i kad se zagriju bacas se po zavojima kako oces...

black-rox:
Drži ali ne kao ti pričaš ko daide po tračnicama ta guma je solidna ali niš posebno,ja tebe ne kužim po tim zavojima nije ti bilo dosta kad ga ubiješ ćeš biti na miru j#bo te led nemaš motor godinu dana već si promjenio dva para guma lol toliko rossi ne mjenja utrkama ja sam prednjuimal istu 5godn pa samse vozioisto ko i ti s tim novima......

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju