Općenito > Generalno o skuterima

prednje zadnje gume

<< < (3/8) > >>

zoki_NRG:

--- Citat: dino_sk - 28 Prosinac, 2008, 05:26:56 ---sava  mc 29 sporty :headbang:

--- Kraj citata ---
sava sporty nije bolja od dunlopice, jer dunlop je zapravo ajmo rec zastupnik ili sta vec, radenaje guma po istom kalupu i materijalima, samo sta je dunlopica usavrsenija, ima usavrsenije sare, i bolje drzi...

gokiSP:
ta dunlopica ne drzi nikako... imao sam ju ful kratko i odmah sam ju skinuo... uzmi bridgestone battlax bt30... guma je prejebena i niko ti za nju nece rec da ne valja... :icon_thumright:

igor.sb:

--- Citat: zoki_NRG - 28 Prosinac, 2008, 05:53:20 ---
--- Citat: dino_sk - 28 Prosinac, 2008, 05:26:56 ---sava  mc 29 sporty :headbang:

--- Kraj citata ---
sava sporty nije bolja od dunlopice, jer dunlop je zapravo ajmo rec zastupnik ili sta vec, radenaje guma po istom kalupu i materijalima, samo sta je dunlopica usavrsenija, ima usavrsenije sare, i bolje drzi...

--- Kraj citata ---

:laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:

vec sam prije govorio taj run scoot je smece najobicnije plastika ko mc 16, maxxis je bolja  ::)

gokiSP:
 :icon_thumright: zivo smece od gume... imao sam je i na runneru naprijed a iza sam imao pireli evo i nagnem sw malo vise i samo prednji kraj klize...a zadnja pireli je bila i dosta stara i toliko o tome da je ta dunlopica dobra i da drzi...

igor.sb:

--- Citat: gokiSP - 28 Prosinac, 2008, 09:56:29 ---ta dunlopica ne drzi nikako... imao sam ju ful kratko i odmah sam ju skinuo... uzmi bridgestone battlax bt30... guma je prejebena i niko ti za nju nece rec da ne valja... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

a stavit ce ih na koje felge? :P

zoki glupiras i fantaziras bzvz ako ti je dunlop drzala i tako super cool onda ce ti i svaka guma drzat

kupi si gt 301 bolji je od rs kad se toliko palis na dunlop

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju