Općenito > Generalno o skuterima
prednje zadnje gume
zoki_NRG:
--- Citat: 3alfa3 - 27 Prosinac, 2008, 19:57:14 ---Vidi da li postoji sava mc16 racing soft u toj dimenziji. Jedino sto ces nju poderat vrlo brzo
--- Kraj citata ---
znas mozda cijenu, i ako je bolja od Dunlop run scoot 207?
sada imam na motoru novu novcatu sa 0 km predenih run scoot, sada sam kupio poslje pada, pa sad kad sredim scoot zelim sve naj naj...
kako je prednja felga jos malo i gotova sa polishem zelim neku full mekanu gumu ispred makar malo trajala al neka drzi...
3alfa3:
--- Citat: zoki_NRG - 27 Prosinac, 2008, 20:01:17 ---
--- Citat: 3alfa3 - 27 Prosinac, 2008, 19:57:14 ---Vidi da li postoji sava mc16 racing soft u toj dimenziji. Jedino sto ces nju poderat vrlo brzo
--- Kraj citata ---
znas mozda cijenu, i ako je bolja od Dunlop run scoot 207?
sada imam na motoru novu novcatu sa 0 km predenih run scoot, sada sam kupio poslje pada, pa sad kad sredim scoot zelim sve naj naj...
kako je prednja felga jos malo i gotova sa polishem zelim neku full mekanu gumu ispred makar malo trajala al neka drzi...
--- Kraj citata ---
malo sam sada gledao po netu i mislim da ta guma ne postoji u toj dimenziji. Postoji 130/60-13 i kosta 450-500 kuna
black-rox:
A i ti a imaš glupa pitanja majko mila da ispred 140 daj više stavi kit,jebalo te to sve kad nema kita jebeni kit 100€....
zoki_NRG:
--- Citat: black-rox - 27 Prosinac, 2008, 20:48:56 ---A i ti a imaš glupa pitanja majko mila da ispred 140 daj više stavi kit,jebalo te to sve kad nema kita jebeni kit 100€....
--- Kraj citata ---
jel mi potreban kit?
za sada NIJE
zato nemoj mi u svakoj temi o kitu...jer sad sam postavio pitanje za gume...
dino_sk:
sava mc 29 sporty :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju