ajde kad je tema vec otvorena da pitam ... sad mi istce sta sam imao do sad besplatni flat i sad me zanima kolik bi morao placati mj ako bi odlucio da ostajem na flatu?
Ajmo od početka. Govorimo o T-Com maxADSL-u. Bez obzira koji paket uzeli, ako imate 3 mjeseca besplatnog surfanja onda se samo plača pretplata od 79 kuna u tom periodu (i vjerojatno 20 kuna dodatno, ali nisam u to 100%
). Nakon toga ovisno o paketu se prelazi na veću cijenu. ALI da se nebi zaribali: ako vam je priključeno recimo 25.11. onda vam je tri mjeseca dva puna plus kolko je ostalo dana u jedanajstom. I to je po njima 3 mjeseca
Dalje: Pretplata za 2MBit-ni link je 79 kuna što je fiksno a sve dodatno je promet. Znači ako je paket od 1GB onda je to dodatnih 20 kuna i svaki dodatni GB je dodatnih 20; pa 10 GB koji košta dodatnih 59 kn i na kraju Flata rate koji košta dodatnih 99 kuna.
Sve što postoji (promet, predplata) se obračunava sa prvim u mjesecu i zaključno sa zadnjim danom u mjesecu u 23:59:59h.
Postoje korisničke stranice na T-portalu gdje se logiramo sa korisničkim imenom i lozinkom kojom se spajamo na maxADSL i tamo imamo podsučelje u kojem možemo npr. pregledati trenutno potrošeni promet i promijeniti paket u kojem se nalazimo. Ako promijenom paket, naravno, to ne vrijedi odmah nego tek nakon što period (čitaj: tekući mjesec) završi i paket se mijenja tek početkom novog mjeseca