I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
svaka cast...ja nikad u zivotu nista nisam kupio frendovima za bozic ili slicno,osim curi naravno
evo kakve sam ja darove dobio s obzirom da volim spavati...npr...izademo van, nacugam se i pocne mi se spavati, idemo kod nekog frenda, ako je mrtva atmosvera zaspim, al ugl kad se nacugam...zato sam dobio jednu sliku, koju je frend nacrtao preejebeno, u horoskopu sam riba, pa sam dobio ribu kako spava na jastucima, bas ko slika slikana, dao je razviti crtez, i imam uokvireno...prejebeno, od drugog frenda dobio sam jastuk, prejeben, mekan, brijem da je full skup, od bivse cure sam dobio jednu palestinku za oko vrata, strava, od cure s kojom muljam, nisam se uspio vidit...tako da...vidit cemo, dobio sam para dosta...i takoa kupio sam frendu lacoste parfem, drugom frendu sta brije da je debel, majicu "prebolio sam anoreksiju", i kinder bueno, jednoj frendici tange, pise na njima sponzorusa, drugoj frendici jednu preeeogromnu zivotinju, trebo sam spajat papire kad sam isao upakirat, i nosit s dvije ruke, jednu plisanu zivotinju, jedva navuko tange.. "samo treba pitati" i tako....istrosio se, al nije mi zao, a dosta sam i dobio....
Citat: zoki_NRG - 26 Prosinac, 2008, 00:16:00evo kakve sam ja darove dobio s obzirom da volim spavati...npr...izademo van, nacugam se i pocne mi se spavati, idemo kod nekog frenda, ako je mrtva atmosvera zaspim, al ugl kad se nacugam...zato sam dobio jednu sliku, koju je frend nacrtao preejebeno, u horoskopu sam riba, pa sam dobio ribu kako spava na jastucima, bas ko slika slikana, dao je razviti crtez, i imam uokvireno...prejebeno, od drugog frenda dobio sam jastuk, prejeben, mekan, brijem da je full skup, od bivse cure sam dobio jednu palestinku za oko vrata, strava, od cure s kojom muljam, nisam se uspio vidit...tako da...vidit cemo, dobio sam para dosta...i takoa kupio sam frendu lacoste parfem, drugom frendu sta brije da je debel, majicu "prebolio sam anoreksiju", i kinder bueno, jednoj frendici tange, pise na njima sponzorusa, drugoj frendici jednu preeeogromnu zivotinju, trebo sam spajat papire kad sam isao upakirat, i nosit s dvije ruke, jednu plisanu zivotinju, jedva navuko tange.. "samo treba pitati" i tako....istrosio se, al nije mi zao, a dosta sam i dobio....Koji rac se tu hvališ meni nisi niš kupio,a ja ti najviše radio oko motora ove godine....................
Da si zasluzio, dobio bis...
znao sam da ce oni meni pa sam i ja njima, i sad sam na ajmo rec nuli... ti je Oliver sta kupio?
Citat: zoki_NRG - 26 Prosinac, 2008, 16:50:05znao sam da ce oni meni pa sam i ja njima, i sad sam na ajmo rec nuli... ti je Oliver sta kupio?Jesi mi ti šta kupio pusti ti njega sad ti još nisi platio ni onu pizzu od ljetos
bahahha, najeo si se kod mene, to je bolje nego pizza...al ako oces, evo naruci si iz pizzerije uno pizzu, skeniraj mi racun, i ja ti uplatim na racunbahahaha
dobio zipo upaljac od cure
o štefek heheh