Tehnički kutak > Tuning skutera
LeoVince tt DOBAR/LOS??
Dirk23:
--- Citat: ZverkO - 25 Prosinac, 2008, 23:54:33 ---kod nas u SRB trajno registrovani to je full prednost....
:nono:
--- Kraj citata ---
Bio rekao u nekom postu, zivio balkan (texas)
zoki_NRG:
skrecete sa teme al ajde...
za sve koji seru da je leo vinche sranje...nek oni naprave bolji pa nek zarade kao i leo vinche...
npr tt je za serijalu predobar spuh...malo ustelat i odlicno
uostalom svaki aupuh ima svoju cjenu
pa tako i TT, ZX
i od ostalih proizvodaca
tipa yasuni Z, R, C16, C20, C21
normalno da ne mozete usporedivat tako spuhove....
npr C21 je bolji od TT-a normalno da je, zato i kosta...jbm sve...
TT je dobar spuh za serijalu i to je to, ko sta je C21 dobar za nakitanu bestiju...
Dirk23:
Sposobnost talijana da g#vn% prodaju pod dijamante, je nevjerovatna, ali dobro si rekao,
koliko para, toliko muzike, i jos dobijes ruline, pa dis bolje, iliti gore, jer cim daju tako neke poklone, ne vezano za spuh, odmah mi bude nesto sumnjivo.
dhorvat:
Moj Leo ZX je sad star već od prilike 6 godina. Stučen je na par mjesta, ne previše, malo je bio pohrđavio, ali u čemu je problem? Stavio sam antikorozivne, pričekao par minuta, obrisao, oprao i kad se posušilo prelakirao spuh u crno sa lakom za visoke temperature. I sad nakon 3 godine opet je lagano počel hrđavit i opet iznova trošak od nevjerojatnih 30 kuna :laughing6:
A spuh je odličan za serijalu a meni je čist dosta za Trophyja. I nemrem se požalit da motor nejde :toothy3:
SlowRider:
Ma svi kenjaju nesto o Leo Vince auspusima koji su sasvim pristojni na serijskom skuteru i sport cilindru.
Ja sam ih imao 3 godine i nikada problema osim sa hrdjanjem, naravno da ce hrdjati kada je vidio kise i ceste pune soli.
Jednom sam isprobao koliko ce mi trebati vremena da pohrdja ako auspuh vozim samo po suhoj cesti i ponekad pospricam WD-om, izdrzao je pola godine (cca 8000km) i samo je kratki dio grane poceo lagano gubiti boju.
To je auspuh sa kojim se izvlaci snaga iz nizih okretaja...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju