Tehnički kutak > Tuning skutera

LeoVince tt DOBAR/LOS??

<< < (7/12) > >>

igor.sb:
pa bas to, prije 5-6 god kad sam tek dobio skuter, u gradu je bila ekipa od njih 10 i svi su imali il zx il onaj stari rs, tu i tamo koji arrow il polini, svi su vozili na gusu, rijetko ko je imao mhr replicu naprimjer, i kad vidis njih 10 kako lete cestom to je bio pojam

a danas stavis gus kao da se na serijali vozis, nisi uopće fora  :dontknow:

DvdAerox:

--- Citat: igor.sb - 25 Prosinac, 2008, 23:43:40 ---pa bas to, prije 5-6 god kad sam tek dobio skuter, u gradu je bila ekipa od njih 10 i svi su imali il zx il onaj stari rs, tu i tamo koji arrow il polini, svi su vozili na gusu, rijetko ko je imao mhr replicu naprimjer, i kad vidis njih 10 kako lete cestom to je bio pojam

a danas stavis gus kao da se na serijali vozis, nisi uopće fora  :dontknow:

--- Kraj citata ---

to se zove evolucija....  ;D

igor.sb:
zato danas i imas od 1.1.2006 obavezno mjerenje brzine na tehnickom  :laughing7: :laughing7:

ZverkO:
kod nas u SRB trajno registrovani to je full prednost....
 :nono:

Po?etnik:

--- Citat: matas damir - 25 Prosinac, 2008, 23:21:15 ---I ja sam imao Malossi prvi spuh i skuter nije uopće išao i pucao je iz auspuha sve dok nisam stavio LeoVinci. Razlika je u injectionu ili karbu npr. Meni Malossi ne odgovara nikako

--- Kraj citata ---

zato sto je ajnspric sranje normalno da ti ne lezi jer je prejak za to sranje a leovince je dosta slabiji vec malossi pa vec nekako pase

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju