Tehnički kutak > Tuning skutera
LeoVince tt DOBAR/LOS??
igor.sb:
pa bas to, prije 5-6 god kad sam tek dobio skuter, u gradu je bila ekipa od njih 10 i svi su imali il zx il onaj stari rs, tu i tamo koji arrow il polini, svi su vozili na gusu, rijetko ko je imao mhr replicu naprimjer, i kad vidis njih 10 kako lete cestom to je bio pojam
a danas stavis gus kao da se na serijali vozis, nisi uopće fora :dontknow:
DvdAerox:
--- Citat: igor.sb - 25 Prosinac, 2008, 23:43:40 ---pa bas to, prije 5-6 god kad sam tek dobio skuter, u gradu je bila ekipa od njih 10 i svi su imali il zx il onaj stari rs, tu i tamo koji arrow il polini, svi su vozili na gusu, rijetko ko je imao mhr replicu naprimjer, i kad vidis njih 10 kako lete cestom to je bio pojam
a danas stavis gus kao da se na serijali vozis, nisi uopće fora :dontknow:
--- Kraj citata ---
to se zove evolucija.... ;D
igor.sb:
zato danas i imas od 1.1.2006 obavezno mjerenje brzine na tehnickom :laughing7: :laughing7:
ZverkO:
kod nas u SRB trajno registrovani to je full prednost....
:nono:
Po?etnik:
--- Citat: matas damir - 25 Prosinac, 2008, 23:21:15 ---I ja sam imao Malossi prvi spuh i skuter nije uopće išao i pucao je iz auspuha sve dok nisam stavio LeoVinci. Razlika je u injectionu ili karbu npr. Meni Malossi ne odgovara nikako
--- Kraj citata ---
zato sto je ajnspric sranje normalno da ti ne lezi jer je prejak za to sranje a leovince je dosta slabiji vec malossi pa vec nekako pase
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju