Tehnički kutak > Tuning skutera

LeoVince tt DOBAR/LOS??

<< < (9/12) > >>

black-rox:

--- Citat: zoki_NRG - 26 Prosinac, 2008, 00:40:35 ---skrecete sa teme al ajde...
za sve koji seru da je leo vinche sranje...nek oni naprave bolji pa nek zarade kao i leo vinche...
npr tt je za serijalu predobar spuh...malo ustelat i odlicno
uostalom svaki aupuh ima svoju cjenu
pa tako i TT, ZX
i od ostalih proizvodaca
tipa yasuni Z, R, C16, C20, C21
normalno da ne mozete usporedivat tako spuhove....

npr C21 je bolji od TT-a normalno da je, zato i kosta...jbm sve...

TT je dobar spuh za serijalu i to je to, ko sta je C21 dobar za nakitanu bestiju...

--- Kraj citata ---

Ne možeš uspoređivat TT i C21 to ko da uspoređuješ fiću i formulu 1 :laughing9: :laughing9: u HR će uvijek biti dobar leovince kad drugo ni nema lol :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:

Hrga:

--- Citat: black-rox - 26 Prosinac, 2008, 16:19:09 ---Ne možeš uspoređivat TT i C21 to ko da uspoređuješ fiću i formulu 1 :laughing9: :laughing9: u HR će uvijek biti dobar leovince kad drugo ni nema lol :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:

--- Kraj citata ---

e koda sam znao da ces se ti javit, za tebe nije spuh ako nije yasuni ili za 4T serdarevic  :laughing6: :laughing6: :laughing6:

black-rox:

--- Citat: Hrga - 26 Prosinac, 2008, 16:23:40 ---
e koda sam znao da ces se ti javit, za tebe nije spuh ako nije yasuni ili za 4T serdarevic  :laughing6: :laughing6: :laughing6:

--- Kraj citata ---

Ti nisi skužio da meni je sve ok samo da nije leovince.......

dino gp1:

--- Citat: black-rox - 26 Prosinac, 2008, 16:28:29 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
:laughing1:
a arrow ???

black-rox:

--- Citat: dino gp1 - 26 Prosinac, 2008, 18:24:54 ---
--- Citat: black-rox - 26 Prosinac, 2008, 16:28:29 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
:laughing1:
a arrow ???

--- Kraj citata ---

Njega sam imao najduže i niti je zaruzinavio niti niš,ali isto niš naručito ima tonu drugih auspuha metrakit,hebo,stage6,yasuni koji su izvrsni :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju