Tehnički kutak > Tuning skutera

LeoVince tt DOBAR/LOS??

<< < (6/12) > >>

matas damir:
I ja sam imao Malossi prvi spuh i skuter nije uopće išao i pucao je iz auspuha sve dok nisam stavio LeoVinci. Razlika je u injectionu ili karbu npr. Meni Malossi ne odgovara nikako

dino gp1:

--- Citat: matas damir - 25 Prosinac, 2008, 23:21:15 ---I ja sam imao Malossi prvi spuh i skuter nije uopće išao i pucao je iz auspuha sve dok nisam stavio LeoVinci. Razlika je u injectionu ili karbu npr. Meni Malossi ne odgovara nikako

--- Kraj citata ---

Meni je ok ali ću vjerovatno kupiti c16 ili nardo...

Drnda:
Prvi mi je TOP Nardo :headbang: :headbang:

igor.sb:

--- Citat: dino gp1 - 25 Prosinac, 2008, 19:32:25 ---malossi :frajer:

--- Kraj citata ---

--- Citat: PROOF - 25 Prosinac, 2008, 20:55:28 ---yasuni  :toothy11:

--- Kraj citata ---

da vi koji ste ove god tek stavili spuh

ajd dobro za dinu, al proof da si kupovao spuh prije 2-3 il vise god bas bi kupio yasuni, nebi ti ga imao tko kupiti a sam sigurno ne bi sa sa ili sca narucivao, vec bi kao svi il lv, arrow, gianelli, a rijetko ko je imao malossi

i danas da kupujem spuh siguro ne bi uzeo lv al bome nebi ni mhr replicu jer je preskup s obzirom sta daje

perica_46:

--- Citat: igor.sb - 25 Prosinac, 2008, 23:30:44 ---
--- Citat: dino gp1 - 25 Prosinac, 2008, 19:32:25 ---malossi :frajer:

--- Kraj citata ---

--- Citat: PROOF - 25 Prosinac, 2008, 20:55:28 ---yasuni  :toothy11:

--- Kraj citata ---

da vi koji ste ove god tek stavili spuh

ajd dobro za dinu, al proof da si kupovao spuh prije 2-3 il vise god bas bi kupio yasuni, nebi ti ga imao tko kupiti a sam sigurno ne bi sa sa ili sca narucivao, vec bi kao svi il lv, arrow, gianelli, a rijetko ko je imao malossi

i danas da kupujem spuh siguro ne bi uzeo lv al bome nebi ni mhr replicu jer je preskup s obzirom sta daje

--- Kraj citata ---
ljepo receno, mislim da je 99% ljudi prije nekih 4-5 god imali neki od lv, bio ti zx ili rr... al danas je trziste mnoogo vece tako da se moze svasta bolje i jace kupit! ja sam imo RR-a i rijetko ko ga je onda imo, samo nas dvojica u gradu!!  :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju