Tehnički kutak > Tuning skutera
LeoVince tt DOBAR/LOS??
matas damir:
I ja sam imao Malossi prvi spuh i skuter nije uopće išao i pucao je iz auspuha sve dok nisam stavio LeoVinci. Razlika je u injectionu ili karbu npr. Meni Malossi ne odgovara nikako
dino gp1:
--- Citat: matas damir - 25 Prosinac, 2008, 23:21:15 ---I ja sam imao Malossi prvi spuh i skuter nije uopće išao i pucao je iz auspuha sve dok nisam stavio LeoVinci. Razlika je u injectionu ili karbu npr. Meni Malossi ne odgovara nikako
--- Kraj citata ---
Meni je ok ali ću vjerovatno kupiti c16 ili nardo...
Drnda:
Prvi mi je TOP Nardo :headbang: :headbang:
igor.sb:
--- Citat: dino gp1 - 25 Prosinac, 2008, 19:32:25 ---malossi :frajer:
--- Kraj citata ---
--- Citat: PROOF - 25 Prosinac, 2008, 20:55:28 ---yasuni :toothy11:
--- Kraj citata ---
da vi koji ste ove god tek stavili spuh
ajd dobro za dinu, al proof da si kupovao spuh prije 2-3 il vise god bas bi kupio yasuni, nebi ti ga imao tko kupiti a sam sigurno ne bi sa sa ili sca narucivao, vec bi kao svi il lv, arrow, gianelli, a rijetko ko je imao malossi
i danas da kupujem spuh siguro ne bi uzeo lv al bome nebi ni mhr replicu jer je preskup s obzirom sta daje
perica_46:
--- Citat: igor.sb - 25 Prosinac, 2008, 23:30:44 ---
--- Citat: dino gp1 - 25 Prosinac, 2008, 19:32:25 ---malossi :frajer:
--- Kraj citata ---
--- Citat: PROOF - 25 Prosinac, 2008, 20:55:28 ---yasuni :toothy11:
--- Kraj citata ---
da vi koji ste ove god tek stavili spuh
ajd dobro za dinu, al proof da si kupovao spuh prije 2-3 il vise god bas bi kupio yasuni, nebi ti ga imao tko kupiti a sam sigurno ne bi sa sa ili sca narucivao, vec bi kao svi il lv, arrow, gianelli, a rijetko ko je imao malossi
i danas da kupujem spuh siguro ne bi uzeo lv al bome nebi ni mhr replicu jer je preskup s obzirom sta daje
--- Kraj citata ---
ljepo receno, mislim da je 99% ljudi prije nekih 4-5 god imali neki od lv, bio ti zx ili rr... al danas je trziste mnoogo vece tako da se moze svasta bolje i jace kupit! ja sam imo RR-a i rijetko ko ga je onda imo, samo nas dvojica u gradu!! :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju