Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Vidjeti cemo koliko ce izdrzati. Jest da je progutao vode i nekakve hrdje, ali dimi jace nego nakitani cvajo iako je zagrijan.
Svoju mašinu 50 od zipa sam prodao liku koji je vozio svoj zip 4t na mješavinupa sta onda ...moj frend na baotianu kad nema benge onda izvadi iz pile ili sl...i vozi normalno....to radi vise puta mj,i tako unazad 2 god i skut normalno ide...još to nebi bilo zanimljivo da nema ovog,lik kad je mjenjao ulje iz kartera,izlio ga van i u nutra nalio ulje iz gertibe???ja ono pa sta si lud...veli ma sta ce mu bit..i tako vozi vec od proljeca.. WTF
Svoju mašinu 50 od zipa sam prodao liku koji je vozio svoj zip 4t na mješavinuugl lik je bio zamijenio sve živo ali skut je i dalje dimio mislim bijelo a zamjenjen je bio klip cly karike sve živo
Citat: exfreerider - 25 Prosinac, 2008, 21:25:59Svoju mašinu 50 od zipa sam prodao liku koji je vozio svoj zip 4t na mješavinuugl lik je bio zamijenio sve živo ali skut je i dalje dimio mislim bijelo a zamjenjen je bio klip cly karike sve živoOvaj baotian ne prestaje dimiti bijeli dim
Nema veze ako u 4t slucajno ulijes mjesavinu samo ako je jaka odnit ce djava kanale, ali ako u karter od 4t ulijes gorivo ulje jednog ljepog suncanog dana kad se masina ugrije ulje ce se zapalit pa ce biti juhu vatromet!!! Bolje bi bilo uliti jestivo ulje u karter nego dvotaktol.