Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera Runner sp50 tuned by dino_sk

<< < (34/88) > >>

dino_sk:
sam da javim da je danas otisao spuh , jucer sam dobio ponudu koju nisam mogao odbit tak da je prodan
sad sam trenutno na serijali s multivarom i 6,5g rolicama  :toothy11:

Tommek:

--- Citat: dino_sk - 26 Travanj, 2009, 10:58:35 ---sam da javim da je danas otisao spuh , jucer sam dobio ponudu koju nisam mogao odbit tak da je prodan
sad sam trenutno na serijali s multivarom i 6,5g rolicama  :toothy11:

--- Kraj citata ---

i koliko ti sad ide?
kolko si platio multivar rolice i spuh dok si imao?

svidja mi se skut,al nekako mi premrak rofl.izmisli nesto =)
odlicno si sredio onaj pad,pa ako mozes taj postpak pls malo na pm objasniti kak ša,di kupiti,trebamo frendu srediti tgb malo ga je razbio...
a ovo za potrosnju moze biti istina.mislim ja sam pazio da ne rokam pun gas i nakon 183 km se ugasio,iako ni to nije lose =)

dino_sk:

--- Citat: Tommek - 27 Travanj, 2009, 15:23:11 ---i koliko ti sad ide?
kolko si platio multivar rolice i spuh dok si imao?

svidja mi se skut,al nekako mi premrak rofl.izmisli nesto =)
odlicno si sredio onaj pad,pa ako mozes taj postpak pls malo na pm objasniti kak ša,di kupiti,trebamo frendu srediti tgb malo ga je razbio...
a ovo za potrosnju moze biti istina.mislim ja sam pazio da ne rokam pun gas i nakon 183 km se ugasio,iako ni to nije lose =)

--- Kraj citata ---
i sad je multivar gore sa 6,5g rolicama ,ide lijepo oko 85-90 zavisi sve od vjetra i vremena
multivar 500,spuh 1800,rolice 80,federi 140...

imas postupak napisan u temi  :icon_thumright:

dino_sk:
eo zelim zahvaliti ovim putem Smirtu za ideju za zadnje zmigavce , zatamnio odma i malo zadnji far eo kak izgleda sad  :headbang:

meni osobno predobro jer nestrse vise  :toothy11:

sven_vx:
sve super...samo daj stavi obadva retrovizora ili nemoj imat niti jedan... :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju