Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera Runner sp50 tuned by dino_sk

<< < (35/88) > >>

dino_sk:

--- Citat: sven_sp180 - 03 Lipanj, 2009, 16:11:29 ---sve super...samo daj stavi obadva retrovizora ili nemoj imat niti jedan... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
ne ne ovako vozim tehnicki ispravno vozilo :toothy11: , da ga skinem brijem da bi u roku odmah pobro kaznu

gokiSP:
pa kako mozes dobit kaznu za retrovizor kad moped po propisima ne mora imati retrovizore pa cak ni dugo svijetlo

dino_sk:

--- Citat: gokiSP - 03 Lipanj, 2009, 16:47:14 ---pa kako mozes dobit kaznu za retrovizor kad moped po propisima ne mora imati retrovizore pa cak ni dugo svijetlo

--- Kraj citata ---
gdje aj mi nađi taj clanak u zakonu i skidam ga odma, vec sam jednom pobro kaznu  :)

gokiSP:
neznam ja di ima taj clanak al mi je rekao policajac s kojim sam dobar tako da se nikad nisam brinuo za to...bio sam i na tehnickom bez retrovizora i prosao... :dontknow:

SlowRider:

--- Citat: gokiSP - 03 Lipanj, 2009, 16:47:14 ---pa kako mozes dobit kaznu za retrovizor kad moped po propisima ne mora imati retrovizore pa cak ni dugo svijetlo

--- Kraj citata ---

Kakve su to gluposti? Bio sam 2 puta na izvanrednom tehnickom u 2 tjedna i svaki put su provjerili navedeno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju