Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera Runner sp50 tuned by dino_sk
dino_sk:
--- Citat: Ive_MHR - 13 Travanj, 2009, 02:14:32 ---daj ne seri molim te ko baotian da ::) ::)
--- Kraj citata ---
aj racunaj ak sam sa 7l presao nekih 185-190km :toothy11:
nis cudno i meni je serijala dok je bila na stelanju u servisu gutala i do 5l :toothy9:
PROOF:
--- Citat: dino_sk - 13 Travanj, 2009, 10:20:44 --- aj racunaj ak sam sa 7l presao nekih 185-190km :toothy11:
nis cudno i meni je serijala dok je bila na stelanju u servisu gutala i do 5l dok je bila u servisu na stelanju :toothy9:
--- Kraj citata ---
skuzili smo i prvi put hehehhee
dino_sk:
--- Citat: PROOF - 13 Travanj, 2009, 10:21:47 ---skuzili smo i prvi put hehehhee
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :laughing9:
Ive_MHR:
--- Citat: dino_sk - 13 Travanj, 2009, 10:20:44 --- aj racunaj ak sam sa 7l presao nekih 185-190km :toothy11:
nis cudno i meni je serijala dok je bila na stelanju u servisu gutala i do 5l :toothy9:
--- Kraj citata ---
dobra :icon_thumright: ne ide meni motor u nikakav servis vise, a ti pricaj i dalje bajke :icon_thumright:
dino_sk:
--- Citat: Ive_MHR - 14 Travanj, 2009, 18:05:35 ---dobra :icon_thumright: ne ide meni motor u nikakav servis vise, a ti pricaj i dalje bajke :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
dete drago odi zuri u sunce ak nemas sta pametno za napisat , moze ?? :happy6:
ak nevjerujes koliko trosi pitaj majic_sk ili mata_125 s foruma , a to sto tebi vise trosi nije moj problema al vidim da tebi je problem jer uvjeravas sam sebe da je skut i karb savrseno nastelan al jednostavno nije tako :binkybaby:
jer kad su i meni drugi govorili da serijala nesmje gutat vise od 4,5l imao sam isto misljenje ko tvoje sada , tako da nis cudno naucit ces i ti jednoga dana , samo polako stignes :icon_thumright:
aj uzivaj :hello:
____________________________________________________________________________________________________
eo dobio od frenda ova 2 slova sto su mi bila zguljena tak da sad imam i s ove strane ova slova :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju