Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox ne ubrzava dobro

<< < (6/7) > >>

SlowRider:
Kod piaggio 50 masina, serijski centralni se moze usporediti za zutim malossi za minarelli.

andy:
A meni su svi dosad govorili da je bijeli mekši od serijskog kod minarelli mašine  :icon_scratch:

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 29 Prosinac, 2008, 17:13:56 ---Kod piaggio 50 masina, serijski centralni se moze usporediti za zutim malossi za minarelli.

--- Kraj citata ---

Dal postoji šansa da mi je ubrzanje počelo imat rupe odnosno okretaji veće oscilacije radi potrošenog centralnog federa? Ovaj ima već kojih 30 tisuća  :rofll:  :uff:

Ajde slow i ostala malo profesionalnija ekipa sa iskustvom  :icon_tongue:

3alfa3:

--- Citat: dhorvat2 - 29 Prosinac, 2008, 17:27:16 ---
--- Citat: SlowRider - 29 Prosinac, 2008, 17:13:56 ---Kod piaggio 50 masina, serijski centralni se moze usporediti za zutim malossi za minarelli.

--- Kraj citata ---

Dal postoji šansa da mi je ubrzanje počelo imat rupe odnosno okretaji veće oscilacije radi potrošenog centralnog federa? Ovaj ima već kojih 30 tisuća  :rofll:  :uff:

--- Kraj citata ---

Svaki feder koji je pod opterecenjem vremenom slabi. Da li je tvoj oslabio toliko da se osjeti - ne znam. Znam da je moj ljubicasti nakon 15000km identican kao i novi kojeg imam u rezervi

SlowRider:

--- Citat: dhorvat2 - 29 Prosinac, 2008, 17:27:16 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Kod tebe je tipicna rupa zbog mekanog centralnog federa, stalno imas veliki prijenosni omjer, rezultat je da su okretaji nizi od onih gdje je najveca snaga...

dovoljno je da napravis 50m bez dekla i kad naglo padnu okretaji vidjeti ces da je pomicna polutka skoro u max. polozaju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju