Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox ne ubrzava dobro

<< < (5/7) > >>

Po?etnik:
pa nije mi feder lupo od dekl nego vjerojatno remen jer je bijeli bio premekan

malaguti f12:

--- Citat: Početnik - 29 Prosinac, 2008, 13:20:32 ---pa nije mi feder lupo od dekl nego vjerojatno remen jer je bijeli bio premekan

--- Kraj citata ---

po meni nemoguce

dino_sk:

--- Citat: Početnik - 29 Prosinac, 2008, 13:20:32 ---pa nije mi feder lupo od dekl nego vjerojatno remen jer je bijeli bio premekan

--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
kak ce lupat od dekl jedino ak si stavio dvostruko duzi remen  :toothy3:

andy:

--- Citat: dino_sk - 29 Prosinac, 2008, 16:19:57 ---

--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
kak ce lupat od dekl jedino ak si stavio dvostruko duzi remen  :toothy3:

--- Kraj citata ---

nemora bit da mora bit dvostruko veći remen da bi lupa o dekl... meni moj zna lupat ali rijetko i samo na leru...
a centralni da lupa nema šanse :drunken_smilie:

dhorvat:

--- Citat: BENNY - 23 Prosinac, 2008, 12:34:03 ---Po mome iskustvu bijeli centralni je pre mekan probaj staviti seriski i mislim da će bolje ići i da neče imati rupu u startu.

--- Kraj citata ---

Po tvom iskustvu je to u redu. Ali još uvijek je bijeli centralni tvrđi od serijskog na minarelli mašinama.  :icon_thumright:

Na piaggiu je drukčija situacija i drukčije boje federa. Minarelli ima najmekši bijeli, pa žuti i najtvrđi crveni. Imam dva bijela doma i tvrđi su za oko 20% od mog serijskog federa. Ista priča i sa federima kuplunga

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju