Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox ne ubrzava dobro
Po?etnik:
pa nije mi feder lupo od dekl nego vjerojatno remen jer je bijeli bio premekan
malaguti f12:
--- Citat: Početnik - 29 Prosinac, 2008, 13:20:32 ---pa nije mi feder lupo od dekl nego vjerojatno remen jer je bijeli bio premekan
--- Kraj citata ---
po meni nemoguce
dino_sk:
--- Citat: Početnik - 29 Prosinac, 2008, 13:20:32 ---pa nije mi feder lupo od dekl nego vjerojatno remen jer je bijeli bio premekan
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
kak ce lupat od dekl jedino ak si stavio dvostruko duzi remen :toothy3:
andy:
--- Citat: dino_sk - 29 Prosinac, 2008, 16:19:57 ---
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
kak ce lupat od dekl jedino ak si stavio dvostruko duzi remen :toothy3:
--- Kraj citata ---
nemora bit da mora bit dvostruko veći remen da bi lupa o dekl... meni moj zna lupat ali rijetko i samo na leru...
a centralni da lupa nema šanse :drunken_smilie:
dhorvat:
--- Citat: BENNY - 23 Prosinac, 2008, 12:34:03 ---Po mome iskustvu bijeli centralni je pre mekan probaj staviti seriski i mislim da će bolje ići i da neče imati rupu u startu.
--- Kraj citata ---
Po tvom iskustvu je to u redu. Ali još uvijek je bijeli centralni tvrđi od serijskog na minarelli mašinama. :icon_thumright:
Na piaggiu je drukčija situacija i drukčije boje federa. Minarelli ima najmekši bijeli, pa žuti i najtvrđi crveni. Imam dva bijela doma i tvrđi su za oko 20% od mog serijskog federa. Ista priča i sa federima kuplunga
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju