Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox ne ubrzava dobro

(1/7) > >>

VideRR:
E ovako stavio sam zx-a i bijeli malossi centralni feder kumplunga prije 2 tjedna....ja sam tako vozio cjelo vrjeme misleci da ce se razradit ali isti k....motor ide polako 2-3 na sat onda ispali do 30na sat i onda odjednom opet uspori i nikako neđe do 80 ne giba onda se opet iza toga razleti ko lud.....

seba:

--- Citat: VideRR - 22 Prosinac, 2008, 14:21:31 ---E ovako stavio sam zx-a i bijeli malossi centralni feder kumplunga prije 2 tjedna....ja sam tako vozio cjelo vrjeme misleci da ce se razradit ali isti k....motor ide polako 2-3 na sat onda ispali do 30na sat i onda odjednom opet uspori i nikako neđe do 80 ne giba onda se opet iza toga razleti ko lud.....

--- Kraj citata ---

moras se malo igrat sa rolicama,centralnim i federima kvacila. koje sad imas rolice? i koje federe kvacila?

VideRR:
imam rolice 4.7g
bjeli malossi centralni feder kvacila

seba:

--- Citat: VideRR - 22 Prosinac, 2008, 14:28:56 ---imam rolice 4.7g

--- Kraj citata ---

ja mislimm da bi ti bijeli centralni trebao bit dobar,rolice bi ja stavio oko 4,4g i zute federa kvacila. imas dosta takvih tema na forumu pa malo potrazi,pa ces vidjet sta se je najbolje pokazalo :icon_thumright:

andy:

--- Citat: VideRR - 22 Prosinac, 2008, 14:28:56 ---imam rolice 4.7g

--- Kraj citata ---

Isti problem ko kod svih s minarelli mašinama... trebat ćeš tvrđi centralni, il probaj samo lakše rolice.... puno lakše....

a za ovu rupu na 30, imam je i ja sa multivarom... tu ti on neće pomoć, bar meni nije...
Najbolje da ti dhorvat objasni ovu proceduru :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju