Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
malo je lijen na odzivu,koji je to karb gore i filter?
ma baš gledam,tajvansko smeče u njemačkom pakovanju....ništ to je onda normalno za taj karb,vjerovatno ne može bolje
mnogo dobar rox, samo to jos sve postelat kako bog zapovjeda i teranje!!! e a koliko je jak taj stejđov kit?? u rangu s kojim je taj??
Citat: perica_46 - 02 Veljača, 2009, 19:45:33mnogo dobar rox, samo to jos sve postelat kako bog zapovjeda i teranje!!! e a koliko je jak taj stejđov kit?? u rangu s kojim je taj??Kao TPR... jači midrace kit... 15-16 ks
svaka cast na scottu, mislim a nema trenutno boljeg aeroxa kod nas, ili? eee cuo sam da si slozio onaj derbi, nabaci koju sliku, bas me interesira neka stvar
U zvoncici ima boljih kiteva...imaju u sebi vlakna...
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
Citat: dino gp1 - 02 Veljača, 2009, 19:49:35Citat: perica_46 - 02 Veljača, 2009, 19:45:33mnogo dobar rox, samo to jos sve postelat kako bog zapovjeda i teranje!!! e a koliko je jak taj stejđov kit?? u rangu s kojim je taj??Kao TPR... jači midrace kit... 15-16 ksTPR i S6 su potpuno isti kitevi jer se rade i u istoj tvornici samo je pakiranje S6,ja sam zadovoljan ali uvijek može jače i bolje
@ black koji si ti klip dobio uz cilindar?