Evo stigli neki dijelovi pa pogledajte
Najgore od svega je šta mi nisu stigli ležajevi pa sada ne mogu ništa složit
Evo jučer rastavio ponovno cijeli scoot i odspojio svu struju,cijevi s mašine i spremna je za skinut
Sada moram pilit nosače od mašine i preradit ih da bi mogal stavit PWK karburator i moram otpilit onu plastiku ispod sjedala,ima sad posla za poludit.
Sad par dana neću ništa radit na njemu jer moram na 180sp mijenjat silen blokove stavit Polini speed control,a razmišljamo da se ugradi druga glava i karburator 25mm sa prirubnicom 45 stupnjeva
Evo project će za sada stajat neko vrijeme jer imam puno drugog posla ulovio sam se onog smeća od shitfighta,a imam i sp180 za radit tako da ne vjerujem da će scoot biti gotov do 5 mjeseca,ali do 7,8 mjeseca bi trebalo biti gotovo
04.04.2008.Evo danas je mašina od roxa išla na stol i raskopavanje sad se čekaju još neki dijelovi i radapciger za skinut magnet i onda na slaganje hurray hurray
21.04.2008.Evo stigli neki bitni dijelovi,ležaje sam naručil polymer,a nekom greškom stigli su metal cage,tako da sam u dilemi da li da stavim njih ili opet naručim polymer
,sad se ove dane zavlačim u garažu i lovim se cilindra,blokova da ih malo doradim thumbsup
Evo par slika od dijelova
28.04.2008.Evo danas se radilo izrezali prostor ispod sjedala da more stat pwk i double layer filter,onda napravil home made radapciger za rastaviti blokove,i evo napokon cijela makina otvorena,sada ove dane ću malo doraditi blokove i cilindar thumbsup
30.04.2008.Jučer i danas krenuli polirat blokove,i odlučil se s time ne zajebavat,tako da blokovi idu u crnu boju,a poklopac pumpe vode i variomata će biti polirani,danas počeli raditi poklopac variomata rezat rupe za hlađenje tu je par slika kako to za sada izgleda seeya
12.07.2008.Evo napokon stigla jučer famozna prirubnica koju čekam već pun rac bang